:: Vara nu-i ca iarna

Titlu*:Vara nu-i ca iarna
Autor:*:Gmx
Poza:
Articol*:De câteva zile temperatura ridicată a devenit insuportabilă pentru mine dar nu şi pentru colegele mele de birou. Lupta pe aerul condiţionat a reînceput, dar eu nu mai sunt aşa de încăpăţînată pentru că mi-am adus de acasă un ventilator de birou. Aşa că dimineaţa dau drumul la aparatul de aer condiţionat şi apoi îl opresc ele când vor. Eu am renunţat să mă mai lupt cu ele deşi nu înţeleg cum suportă cloceala şi căldura dintr-un birou populat cu 8 oameni, plus restul lumii de cealaltă parte a ghişeelor. Dar din când în când mai deschid câte un geam şi apoi mă fac că nu aud protestele şi rugile lor de a închide geamul. Spre deosebire de vara trecută când îşi mişcau partea dorsală şi închideau geamul, acum au pretenţia absurdă să îl închid eu, cea c! are am avut tupeul de a le lăsa pradă curentului nemilos care le trage pe la..urechi.
Din când în când mai iau câte o mică pauză şi ies afară ca să iau o gură de aer proaspăt şi fierbinte şi să îmi reîncarc bateriile cu o cafea şi o ţigară. Apoi mă întorc cuminte la biroul meu unde tronează mult iubitul şi ascultătorul meu ventilator.

Aş vrea să fie din nou iarnă pentru că urăsc vara! Prefer să fie frig decât să sufăr din cauza căldurii şi a ipohondriei unora!

IPOHONDRÍE, ipohondrii, s. f. Stare psihică morbidă, caracterizată prin neliniște continuă, teamă și preocupare obsesivă de starea sănătății proprii; idee fixă a cuiva care crede că suferă de o boală pe care în realitate nu o are. [Var.: ipocondríe s. f.] – Din fr. hypocondrie. Sursa: DEX '98

Read more: http://www.gmxul.ro/2010/07/16/vara-nu-i-ca-iarna/#ixzz0txegdcw2



Powered by EmailMeForm

2 comentarii: