2 suporteri olteni


Doi suporteri olteni au intrat pe teren in timpul finalei Ligii Europa

autor: FrontPress 09.05.2012

Cei doi spectatori care au intrat pe teren în minutul 19 al finalei Ligii Europa aveau imprimat pe spate mesajul “Justice for Craiova” (Dreptate pentru Craiova), purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, confirmând pentru Mediafax că aceştia sunt fani ai Universităţii.
Enache a declarat că fapta comisă este una penală şi cei doi riscă o condamnare la închisoare între şase luni şi un an şi interdicţia de a intra pe o arenă sportivă timp de doi ani.
Doi spectatori din sectorul rezervat fanilor formaţiei Athletic Bilbao au intrat pe teren în minutul 19 al finalei Ligii Europa de pe Arena Naţională şi au fugit până aproape de careul echipei Atletico Madrid, aflat în partea opusă. După ce au ajuns aproape de careul madrilenilor, cei doi s-au oprit şi au fost scoşi din teren de forţele de ordine. Finala a fost întreruptă aproximativ un minut.
Imediat după ce cei doi fani au intrat în teren, spectatorii români aflaţi pe Arena Naţională au scandat: “Mitică la puşcărie”, scrie ziarul Gândul.
Atletico Madrid a învins-o fără probleme pe Bilbao, 3-0, şi a reuşit miercuri seară, pe Naţional Arena şi în faţa a 52.347 de spectatori, să-şi treacă în palmares al doilea trofeu Europa League din istorie, după cel din 2010. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu