Stand up - Brigada doi pe trei (2/3) in Club Office - Clubul Presei

Stand up - Brigada doi pe trei (2/3) in Targu Mures in Club Office - Clubul Presei

Astazi am fost la un nou spectacol de stand up al celor de la trupa "Brigada doi pe trei 2/3" numit "Prima bucata" si trebuie sa spun ca a fost un spectacol reusit, cu glume bune si originale - sau cel putin eu nu le-am mai auzit.

Spectacolul a inceput la ora 20:30 in Club Office cu Sorin Parcalab, care ne uimeste de fiecare data cu cate un nou mod de abordare a lucrurilor care se intampla in societatea in care traim, prin evidentierea lucrurilor hazlii din jurul nostru. Unii din noi nu le observa, dar el cu siguranta stie sa le evidentieze.

Poze cu Sorin Parcalab, in Club Office (Brigada doi pe trei):

alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri, alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri, alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri, alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri,

Apoi a urcat pe scena Flavius Kocis, celalalt artist, cu un program putin mai scurt ca cel al lui Sorin, dar totusi consistent.

Poze cu Flavius Kocis, in Club Office (Brigada doi pe trei):

alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri, alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri,
Publicul a fost multumit, si a ras cu pofta la glumele celor doi. Pe scurt a fost un show reusit. Succes in continuare baieti, si sa va vedem cat mai des pe la noi prin Targu-Mures.

Doua poze de la Spectacolul din Office Club, cu publicul si sala:

alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri,
alexandru hategan, Brigada, doi, pe trei, 2/3, sorin parcalab, flavius kocis, club office, targu mures, stand, stand up, Poze, Funny, comedie, glume, bancuri,

O sa atasez un scurt filmulet de la un show de Stand up de-al lor din Cluj-Napoca din Club Irish, vizionare placuta !!

2 comentarii:

 1. Buna Alexandru,
  Fain! Am ras cu pofta. :)) Omu' a baut o juma' de palinca din sticla aceea de Borsec. E tare!
  Mi-ai facut o sambata frumoasa!
  De ce nu-l pui pe youtube? In bucati.

  RăspundețiȘtergere
 2. o sapun filmarea de la stand up de ieri seara, dar trebuie mai intai sa o scot, sa o tai sa o uploadez si apoi va fi aici (prin youtube evident) :)

  Daca mai ai putina rabdare, va fi sus zilele urmatoare, sa vad cum rezolv si eu cu examenele si cu restu treburilor :) Sunt chestii mai importante de facut, decat "distractia mea" cu filmele si codarea, montaj etc.

  Incerc sa ma incadrez in timp si sa le fac pe toate.

  P.S. Ma bucur ca ti-a placut postul si filmuletul. Sa mergi la show daca ai ocazia, e foarte tare :)

  Toata stima :)

  RăspundețiȘtergere