Povestea laptopului care a supraviețuit la co cădere din avion

O poveste cu adevarat incredibila a fost publicata de catre cei de la Daily Mail. Un pilot din Africa de Sud si-a pierdut notebook-ul in timp ce se afla in avion la o altitudine de 1000 de picioare (aprox 305 metri).

"Laptopul meu a cazut de la 305 metri inaltime cu o viteza de 200km/h. A cazut dintr-un Sport Cruiser care merge cu viteza de 194.46km/h deasupra pamantului - eram la altitudinea de circuit cand s-a laptopul a cazut din avion pentru ca s-a deschis acoperişul transparent al carlingii. Malopo (fermierul) sustine ca a auzit un un zgomot si a vazut geanta laptopului venind spre el - s-a dat un metru intr-o parte si laptopul a aterizat langa el. Laptopul este in continuare functional desi sistemul de cooling este afectat si geamul de pe trackpad incepe sa cada" a povestit pilotul.

In geanta laptopului era cartea laptopului, licenta de pilot a lui av80r si alte documente cu ajutorul carora Malopo l-a putut contacta pe proprietarul MacBook-ului.

Un comentariu:

  1. Sa fiu sincera, cred ca geanta a fost cea care a salvat laptopul. Depinde si in ce pozitie a cazut dar da, geanta a facut diferenta in cazul de fata.

    RăspundețiȘtergere