Clitorisul femeii ( nu-i pun poza ca, intelegeti....:))))

Clitorisul femeii a fost descoperit de Ronauldus Columb, profesor de chirurgie la Universitatea din  Padova Italia, in anul 1559 an, in care a si murit la virsta de 43 de ani.  A murit de frica sau de emotie????:)))
In acest an, 1559 a scris o carte de medicina, in care descrie anatomia organelor sexuale feminine printre care si clitorisul. El spune :" Din moment ce nu l-a distins nimeni pina in prezent,(sic !!!!) trebuie sa-l denumim dragostea sau dulceata lui Venus".
Succesorul lui  la Universitatea din Padova Gabriel Fallopius a pretins ca el a descoperit clitorisul.:))))
Kasper Bartholin, un anatomist danez, din sec.XVII-lea pune capat discutiei dintre cei 2 barbati si spune ca, clitorisul a fost descoperit inca din sec. al II-lea.  Sic !!!!!  :))))
Ce sa mai spun?????  Sa va intreb daca .....ati gasit ceva.........(sa nu spuneti ca dvs. ati descoperit pentru prima oara......:))))) ca nu va trec in articol in continuare :)

(Acesta este un rezumat, ca nu am vrut sa va plictisesc).

2 comentarii:

  1. saru'mana Odorica si bine te-am gasit!

    Ia te uita! Pana in 1559 femeia nu a avut clitoris? Ce chestie...! :))))
    Si tocmai in Padova a dat peste el.... Mai, mai, mai! Ntz, ntz, ntz!

    In orice caz ma bucur ca ai mai facut o variatie si ca nu te mai tii de vechile teme cu unguri, tigani si evrei, ci de clitoris... E un progres benefic pentru 100Ro.
    Cele bune!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cind am citit prima data m-am mirat, apoi m-am amuzat si in sfirsit am zis ca trebuie neaparat sa informez si cititorii.:)))
    Dar am sa revin la vechile teme, adica criticarea guvernului, presedintelui mai ales, apoi ceilalti.
    O seara frumoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere