TEO TRANDAFIR TE-AM VAZUT...

UN PA pentru TEO TRANDAFIR!


Te admiram, te credeam veselă dar corectă...o mamă bună cu suflet nobil, o fiică respectuoasă,Teo Trandafir.
Ce ţi-au făcut pedeliştii?
Te-am văzut jucând în horă, veselă...
Că era în post nu-i nimic...că gealaţii tăi din guvern se îndopau cu de-ale porcului nu-i bai...
Dar Tu în rând cu ei... jucaţi bucuroşi de osânda aruncată iar pe românii oropsiţi...
Să ţopăiţi de bucurie că furaţi din banii pensionarilor şi tăiaţi din bănuţii de creştere a bebeluşilor- vlăstarele ţării, ca să daţi sterpelor şi stârpiturilor de la putere mi se pare mult peste sfidarea umilinţei!
Aţi jucat hora genocidului legiferat, asta e de neiertat!

3 comentarii:

  1. UFFFF.O mare dezamagire.Dar asa se intampla cand ne facem idoli.Biata femeie este doar un om.Si nu e perfecta.Si teama imi este ca nici foarte desteapta nu este.Isteata ,poate.Charismatica...a fost.Iar pblicul a investit-o cu mai mult decat poate ea.DAr oamenii, pe de alta parte, se schimba.Imbatranesc si nu in totdeauna frumos.Ea si-a dat masura intr-o vreme.Acum traim alte vremuri....:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok!
    T.T. nu a fost idolul meu...nu am idoli...
    Dar sunt de acord: sa ne straduim sa imbatranim frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa fac apel la aducerea aminte, in anul 1995 cind era la emisiunea de dimineata la 7 abc, impreuna cu Mircea Badea, primavara anunta ca la inceputul lunii iunie este ziua ei si are "atitea nevoi". Dupa ce trecea ziua resptectiva facea inventarul la tv. 7 abc: doamna cutare din orasul cutare, mi-a daruit acest lucru, domnul curtare din alt oras mi-a trimis asta. Multumesc si, a adus la emisiunea ei de d.a. primii manelisti. Telespectatorii au fost revoltati, caci s-a spus ca nu a adus manelistii, sa le faca piublicitate pe degeaba. Si manelistii au bani si sint darnici. Imi aduc aminte ca i-a spus unuia ca, el are o cruce asa de mare de aur(pina la buric) si ea "NU ARE ". Asa ca pentru mine si cei care vor sa-si aduca aminte,nu este nimic nou. Asa a fost, asa a ramas. Duplicitara. Am vrut sa fie scurt acest comentariu al meu, dar eu nu pot fi perversa, numai ca sa dau bine si sa ma fac ca am uitat. Nu astept raspuns.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere