Pentru prieteni si prietenie


Multumesc Paula Iacob pentru multele, chiar foarte multele mesaje  pe care mi le-ai trimis si nu ti-am raspuns. Perseverenta ta mi-a atras atenia.  De acum incolo ma poti considera prietena ta. Multumesc pentru acest videoclip cu dedicatie,  de la tine. La Multi ani ! :)
http://singurafelina.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. ESTE SUPER VIDEOCLIPUL!!!!!!!!!
    SE VEDE CU ADEVARAT CA ESTI UN PRIETEN DE NADEJDE PENTRU MULTE SUFLETE AFLATE IN SUFERINTA.BRAVO TIE D-LE ODORICA!

    RăspundețiȘtergere
  2. SA VEZI CAT DE MULT TE IUBESC UNII PRIETENI.NU-I ASA CA E MINUNAT?

    RăspundețiȘtergere
  3. DACA TI-AS SPUNE CA SINT MIRATA SI EU CA DE O SAPTAMINA NU FAC ALTCEVA DECIT RASPUND LA MESAJE CITE 15 ORE zilnic . NU MI-AM IMAGINAT VREAODATA CA MA CITESC SI MA URMARESC ATITEA SUTE POATE PESTE O MIE DE PERSOSANE din toata lumea. EU AM CREZUT CA SINT NUMAI COMENTATORII SI CEI DE PE MAIL. SINT OBOSITA CA VREAU SA LE RASPUND MACAR CU UN ZIMBET, DIN RESPECT PENTRU EI CA S-AU STRADUIT ATITA SA IMI COMPUNA VERSURI SA-MI PUNA CINTECE, SA-MI FACA PROZA SI NU MAI STIU CINE SI CUM. O poezie cu autor necunoscut(nu am retinut persoana) am pus-o pe un blog, acum.
    Nu am patit asa ceva in nici un an, sa stau la calc toata ziua.Uite azi ma pregateam sa ma duc sa maninc si cind m-am dus nu aveam nimic de mincare:))) Pai daca nu am gatit nimic ? Cine sa faca in locul meu, pisica??? Nu am patit asta niciodata sa stau toata ziua la cal. pentru raspunsuri si sa termin mincarea, incit nici eu sa nu mai stiu.Da pot sa spun ca sint iubita , nici in 3 luni nu termin sa raspund la toti, ca mai trebuie sa si traduc ce-mi spun, macar sa stiu si eu despre ce vorbesc. Ce m-a impresionat este ca nu sint numai persoane singure sint cupluri si familii cu unul sau mai multi copii. Iti urez sa scrii mereu, ca sa ramii in atentia cititorilor si dupa citiva ani vei vedea ca rezultatele iti vor incalzii sufletul chiar daca nu ai facut brad de Craciun. Te imbratisez cu drag,
    Odorica(nu sint barbat, ma vezi pe blogul http://odorica.blogspot.com/ sus in dr. cu nepotica).

    RăspundețiȘtergere