Meditatii zilnice

„Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamînt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.” Evrei 11: 5

Enoh l-a urmat pe Dumnezeu cu credinta timp de 300 de ani, iar la sfîrsit i s-a dat onoarea de a fi amintit în Biblie ca fiind „placut lui Dumnezeu.”

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stim despre Enoh este faptul ca si-a trait viata de partasie cu Dumnezeu cu tarie si fara rusine, înfruntînd familia si societatea pacatoasa în care traia.

Nu-ti doresti sa ramîi în inimile tuturor ca un om placut lui Dumnezeu?

Astazi traim într-o societate la fel de pervertita ca cea din timpul lui Enoh, iar a trai o viata curata de crestin este din ce în ce mai greu. Este greu sa traiesti fara a face anumite compromisuri. Un lucru însa trebuie sa-l stii: Dumnezeu cauta oameni care sa lupte pentru adevar si sfintenie, în ciuda parerii celor din jur.

Nu vrei sa-ti iei si tu angajamentul de a trai pentru Isus Hristos, indiferent de ceea ce cred oamenii din jurul tau?

Dupa ce vei lua aceasta hotarîre, Dumnezeu va fi de partea ta, si astfel viata ta va avea un impact puternic pentru toti cei ce te urmaresc.

E NEVOIE DE MULT CURAJ PENTRU A-TI TRAI CREDINTA, ÎNSA NUMAI ASA POTI FI PE PLACUL LUI DUMNEZEU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu