:: Cum sa-ti gasesti smartphone-ul pierdut sau furat

Titlu*:Cum sa-ti gasesti smartphone-ul pierdut sau furat
Autor:*:http://simioncristian.wordpress.com/2010/07/09/cum-sa-ti-gasesti-smartphone-ul-pierdut-sau-furat/
Poza:
Articol*:Telefoanele inteligente pierdute sau furate pot fi recuperate dacă acestea au instalat un antivirus sau o aplicaţie anti-furt.

Telefonul mobil este un accesoriu care se găseşte în buzunarul sau în geanta oricui în prezent. Dacă ar fi să ne luăm după compania de cercetare The Mobile World, 73% din populaţia de pe glob deţine cel putin un telefon mobil. Celularul este mai important pentru unii chiar decât portofelul. Pentru aceştia pierderea sau furtul telefonului este un lucru inacceptabil.

Şansele de a recupera un telefon furat sau pierdut erau minime până nu demult. Astăzi, două companii de securitate au în portofoliul lor produse capabile să localizeze telefoanele pierdute sau furate.

O soluţie este furnizată gratuit de cei de la F-Secure. Aplicaţia Anti-Theft Mobile, care este compatibilă cu Windows Mobile, Android şi Symbian, permite utilizatorului blocarea telefonul de la distanţa şi localizarea acestuia prin GPS. De asemenea, dacă telefonul a fost furat primul lucru pe care îl face un hoţ este să schimbe cartela SIM. F-Secure Anti-Theft îţi trimite automat noul număr de telefon al hoţului imediat ce a schimbat cartela.

Softul este gratuit şi poate fi descărcat de aici.



Powered by EmailMeForm

Un comentariu: