:: Bloguri in paragina

Titlu*:Bloguri in paragina
Autor:*:Razvan
Poza:
Articol*:Articolul in original si multe altele (alaturi de lapte si fursecuri) il gasiti pe http://deceneu789.wordpress.com/


Asa cum intalnim adesea cate o Dacie 1300 cu gentile la pamant, geamuri opace si iarba crescuta pe capota, la fel de bine dam de bloguri uitate de vreme si stapani prea ocupati cu un real mult mai palpabil. Acestea sunt blogurile uitate intr-un colt virtual intunecat, un fel de drum inchis pe care nu mai circula nimeni. Vizitatorii sunt doar cei care se ratacesc din cinestie ce motive si dau de un blog cu articole invechite. Eventual reintra o data, de doua ori, pana se lamuresc ca blogul e mort, sau eventual cel care scrie in el. E trist cand vezi o pasiune stinsa, al carei loc de veci este un .wordpress sau .blogspot.


Mi-a dat de gandit intrucat am o temere in ceea ce priveste dedicatia mea pt blog. Momentan neclintita, ea s-ar putea subrezi in fata unei rutine nemiloase postat-promovat-feedback. Postatul in sine este un lucru creativ, se foloseste de singura sursa inepuizabila – creativitatea, insa sunt alte lucruri care tin de un blog si acelea sunt cele aducatoare de rutina. Cei mai multi bloggeri le stiu.



Powered by EmailMeForm

2 comentarii: