AIMP2 vs. Winamp

Afara ploua cu lopata! Bam bam! Deci, se sta in casa si se viseaza la cai verzi pe pereti. Da-i cu o discutie "tematica" pe mess, da-i cu ascultat de muzica... si iacata, brusc, vine o idee. Cati dintre voi folositi Winamp pentru a asculta muzica? Maaaaaaaarea majoritate zic eu. Io-te io-s mai al dreaq si nu folosesc Winamp. De fapt, nu mai folosesc Winamp de aproximativ un an de zile, dupa ce, vreo alti 7 ani i-am fost fidel Winamp-ului. Am crescut alaturi de el. :)) Mai nou, sunt fan declarat AIMP2. Si nu pentru ca, cei pe care i-am auzit vorbind de el, au spus ca-l folosesc pentru ca roade mai putine resurse (chiar asa este, dar nu despre asta e vorba). Il folosesc pentru ca are cateva facilitati pe care Winamp nu ti le ofera neam. Unele dintre facilitatile astea ar suna cam ca in urmatoarele exemple:

Asculti o melodie si, in timpu' asta, stai de vorba cu cineva pe mess. Placandu-ti melodia, vrei sa i-o dai respectivei persoane. Daca folosesti Winamp, tre' sa stai sa vezi in ce folder ai melodia in cauza, apoi sa te duci pana acolo, apoi drag & drop in fereastra de mess... boooooring. Mai simplu e daca ai AIMP2. Pur si simplu dai un drag & drop din playlist in fereastra de mess si gata. Un alt exemplu poate fi atunci cand, ascultand o melodie, realizezi ca nu-ti mai place si vrei s-o stergi. Daca ai folosi Winamp, ar trebui sa vezi in ce folder se afla melodia, sa te duci pana acolo si s-o stergi. Avand AIMP2, nu tre' decat sa selectezi in playlist melodia cu pricina si, ori dai click dreapta iar apoi s-o stergi, fie tastezi direct Shift + Delete si gata. :D

Evident, player-u' are si alte chestii in plus fata de clasicul si celebrul Winamp, chestii pe care le poti descoperi descarcand AIMP2 de site si probandu-l. Hai, succesuri!



Pana data viitoare, te pupa Ade! :*

3 comentarii:

  1. bine ca l-ai descoperit acum; eu folosesc AIMP2 de 2 ani; e super; winampul a stagnat;nu au mai avansat deloc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sebi: Am un an de când sunt cu AIMP-u'. :P

    @Secrete life: Winamp-u' e bun doar pentru chestia cu "Auto tag". Am o obsesie cu chestia aia.

    RăspundețiȘtergere