21 mai 2011 - tu cum iti petreci sfirsitul lumii?

Isteria pe care o provoacă dată de 21 mai 2011, pune pe jar întreaga planetă. Din Statele Unite ale Americii şi până în România, aceasta fatidică dată, ce în viziunea unor prezicători şi nu numai, are o conotaţie importantă pentru că prevesteşte sfârşitul lumii. Vineri spre sâmbătă seara, cei mai mulţi americani cred că este sfârşitul lumii şi sunt pregătiţi să-şi ia adio de tot ceea ce înseamnă viaţa pe Pământ. Dacă unii americani sunt aproape siguri că “Dumnezeu va distruge 97% din omenire”, alţii “Nu cred în asemenea prostii”. Predicatorul Harold Camping din California, a mai prezis o dată sfârşitul lumii în anul 1994 şi acum iar şi-a făcut apariţia în lumina reflectoarelor cu o nouă declaraţie şocantă. Dumnezeu va pune capăt omenirii din motive subiective, în acest sens nu mai mult de 3% dintre oamenii actuali o să fie salvaţi sau iertaţi, în timp ce ceilalţi îşi vor găsi sfârşitul în cele mai grele chinuri.
În România isteria produsă de deja fatidică zi de 21 mai 2011, a împărţit opiniile, devenind un subiect interpretat până şi de ziare sau chiar de anumite emisiuni de televiziune. În timp ce americanii se pregătesc să întâmpine sfârşitul lumii cu petreceri în stradă, romanii încă mai caută motive pentru care să nu creadă că o eventuală Apocalipsa poate debuta în 21 mai 2011.


Un fundamentalist creştin, Harold Camping, susţine că în urma unor calcule minuţios efectuate, sfârşitul lumii este foarte aproape. Harold Camping crede că pe 21 mai 2011 procesul apocaliptic în care suntem deja angrenaţi îşi găseşte apogeul iar viaţa pe Terra se va încheia.
Până şi Papa susţine teoria Big Bang-ului în timp ce a simţit nevoia să-i aducă o completare destul de interesantă: Dumnezeu a fost în spatele acestui fenomen chiar de la începutul Universului.

Când Dumnezeu s-a referit la cele şapte zile de fapt înseamnă 7000 de ani pentru că pentru Dumnezeu o zi este echivalentul cu 1000 de ani.Potopul a avut loc în 4990 i.H iar dacă adăugăm cei 7000 de ani o să obţinem dată anului 2011. A doua profeţie priveşte către semnificaţia numărului de zile de la Răstignire până la data de 21 mai 2011. Sunt 722.500 de zile între aceste două date. 722.500 este un număr cu o semnificaţie aparte, pentru că este compus din numerele 5x10x17x5x10x17. 5 semnifica răscumpărare, 10 înseamnă finalizare, iar 17 înseamnă Rai. Numerele reprezintă ziua răscumpărării (5) şi era creştină (10) şi urcarea la cer (17).

Tu cum iţi petreci sfârşitul lumii?
http://orator.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Un comentariu:

  1. fraierilor suntem in 2012 si cum ati spus voi ca sfarsitul lumi ii in 2011 si unii zic ca ii in 20111 si ei mint ca numai DUMNEZEU decide cand o sa fie sfarsitul lumii

    RăspundețiȘtergere