Votăm Victor Ponta – preşedintele tuturor românilor! Votăm un preşedinte care construieşte, nu unul care demolează! (P)

Votăm Victor Ponta – preşedintele tuturor românilor! Votăm un preşedinte care construieşte, nu unul care demolează! (P)

Votăm Victor Ponta – preşedintele tuturor românilor! Votăm un preşedinte care construieşte, nu unul care demolează! (P)
14 November
04:00 2014
alegeri 01Alegem duminică preşedintele României, preşedintele tuturor românilor.
Alegem un preşedinte care ne uneşte, ne apără interesele, pe ale noastre, ale cetăţenilor, dar mai ales pe ale României.
Alegem un preşedinte cu experienţă în domeniul relaţiilor diplomatice, politice, strategice.
Alegem un preşedinte care ne apără demnitatea şi este, ca fiecare dintre noi, mândru că este român.
Alegem un preşedinte cu reale calităţi de lider, care poate stabili relaţii de cooperare internă şi mai ale externe.
Alegem un preşedinte care a dovedit ca interesele românilor, ale celor mulţi, sunt la fel de importante ca şi ale celor mai puţini.
Alegem un preşedinte pentru care elitele culturale, din domeniul afacerilor sau cel politic sunt la fel de importante ca şi milioanele de agricultori, de muncitori sau români care învaţă sau lucrează în străinătate.
Alegem un preşedinte care ne uneşte, care susţine şi promovează toleranţa.
Alegem un preşedinte care are viziune, ştie care sunt priorităţile românilor, pune pe primul loc bunăstarea oamenilor, nu viitorul său politic sau al acoliţilor.
Votăm Victor Ponta preşedinte pentru ca are toate aceste calităţi, a dovedit că ştie şi poate să răspundă aşteptărilor românilor.
Votăm Victor Ponta preşedinte pentru că a dovedit că-i iubeşte pe români, le respectă interesele şi le apără în faţa instituţiilor statului.
Votăm Victor Ponta preşedinte pentru că a susţinut lupta împotriva coruţiei, a susţinut şi respectat actul de justiţie şi instituţiile abilitate.
Votăm Victor Ponta preşedinte pentru că face echipă cu oameni de stânga şi de dreapta, nu este intolerant, nu instigă la ură, nu discriminează.
alegeri 03Votăm Victor Ponta preşedinte pentru că este la fel de comunist sau bolşevic, la fel de corupt sau coruptibil ca fiecare dintre românii care s-au născut cu cel puţin 30 de ani în urmă. Normele democraţiei exclud acuzaţiile nefondate, neargumentate şi nedovedite, prezumţia de bună credinţă nefiind un monopol al vreunei persoane, grup, alianţă ori partid. Victor Ponta este la fel de bineintenţionat ca oricare om politic din România, doar că Victor Ponta a şi dovedit, ca premier, că ştie şi poate să asigure echilibru, armonie şi bunăstare.
Votez Victor Ponta preşedinte fie şi pentru că este la modă să te declari de dreapta, împotriva social democraţiei, să te aliniezi opiniei celor care sunt mai vocali, dar nu au proiecte şi strategii, au doar declaraţii de intenţie sau preferinţe.
Votez Victor Ponta preşedinte pentru că nu sunt în trend, nu sunt cool şi nu vreau să fac doar impresie publică. Respect alegerea şi preferinţa celor care au alte opţiuni, respect dreptul democratic de a alege fiecare pe cine consideră că îl reprezintă şi reprezintă interesele României, dar cer să-mi fie respectat dreptul de a-l alege pe Victor Ponta preşedinte, ceea ce nu mă declară mai puţin român sau mai puţin patriot sau mai puţin educat.
Votez Victor Ponta preşedinte pentru că este un vot pozitiv, constructiv, nu un vot împotriva a ceva sau cineva. Votăm pentru reconstrucţia României şi bunăstarea românilor, nu votăm pentru a demola.

De ce nu-l votez pe Klaus Iohannis

Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că România şi românii nu mai au timp să aştepte ca el să înveţe să fie preşedinte, al tuturor românilor, pentru binele şi bunăstarea tuturor, nu doar al ardelenilor sau al elitelor sau al celor din diaspora.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că nu are capacitatea de a ne uni şi înfrăţi, de a stimula binele şi bunătatea din fiecare român, nu ura şi dezbinarea.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că este copia palidă a lui Traian Băsescu, cel care a aplicat aceleaşi strategii şi a făcut să sufere milioane de români.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că nu are experienţa şi anvergura unui om politic, nu are o echipă care să fi probat că vrea şi poate asigura stabilitate, dezvoltare, progres şi bunăstare.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că dorinţele şi lozincile nu ţin loc de proiecte pentru România şi pentru toţi românii, oriunde s-ar afla şi oricum s-ar chema.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că nu este suficient să fii neamţ, ori calm, ori normal, ori serios pentru a fi şi un bun preşedinte de ţară.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că nu este suficient ca unii tineri, unii intelectuali, unii artişti ori unii specialişti să-l susţină, altfel normele democraţiei şi egalitate în faţa legii ar fi doar vorbe în vânt.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că nu s-a născut, ca Venus, din spuma mării, nu deţine monopolul adevărului, dreptăţii, al purităţii absolute. Și el, şi cei care stau în spatele lui au trecutul egal cu al câtorva miioane de români care învaţă din mers regulile democraţiei şi ale economiei de piaţă.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că cei dovediţi corupţi din apropierea sa nu sunt mai puţin vinovaţi decât alţi corupţi.
Nu-l votez pe Klaus Iohannis pentru că poate fi un bun primar, un corect şi exigent profesor, un politician cu bune intenţii la începutul carierei, dar nu are experienţa şi anvergura înaltei funcţii de preşedinte al României, pentru care se mai cere abilitate, mobilitate intelectuală, prezenţă de spirit, cultură politică, economică, diplomatică, toleranţă, iubire de ţară şi de popor, dăruire, consecvenţă, adică tot ceea ce este Victor Ponta şi nu poate fi Klaus Iohannis.

Comentarii

3 comentarii:

  1. Ne obosim degeaba . Zarurile au fost aruncate . Capul la fund in urmatorii cinci ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. A castigat Iohannis dar uite ca Ponta ramane prim-ministru iar PSD are majoritatea in Parlament.
    Vor urma perioade interesate in istoria tarii si nu stiu de ce am senzatia ca se vor schimba multe lucruri in bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ziua de azi este extrem de greu sa ai incredere in tine insuti, numai pun problema sa poti avea incredere in vreunul dintre hotii astia...

    RăspundețiȘtergere