Concurs Facebook - Totul despre Hostel


Totul despre Hostel pune la bataie 1 noapte la alegere la unul dintre cei patru sponsori: Hostel Costel-TimisoaraHostel Holland-BacauHostel Liberty Villa-Brasov si Hostel Doors-Bucuresti.

Ce trebuie sa faci?

Concursul este simplu, persoana care aduce cele mai multe persoane la grupul - Backpackeri Hostelurilor din Romania  castiga o noapte de cazare la oricare din hostelurile de mai sus la alegere.

Persoanele participante trebuie sa aiba peste 18 ani.

Cat dureaza concursul?
Concursul incepe din 24 - 09 - 2011  pana in data de 22 - 10 - 2011.


De ce sa particip?
De ce sa nu participi?!:)

PUNE SUFLET !


Era odată un tibetan care plecase de unul singur spre o mânăstire ridicată în vârf de munte. Pe drum l-a prins o ploaie cu fulgere şi tunete.


Omul a găsit un han unde să se adăpostească abia după ce s-a lăsat întunericul. A schimbat câteva vorbe cu stăpânul locului, a mâncat ceva şi s-a dus la culcare. Dar nici nu s-a luminat bine de ziuă şi călătorul era gata de plecare.

Hangiul s-a uitat pe fereastră, a văzut cum toarnă cu găleata şi a spus: „Unde te duci, omule, pe vremea asta? E prăpăd, n-o să apuci să ajungi nici până la următorul han, darămite sus pe munte!“

Drumeţul a deschis uşa şi i-a răspuns din prag: „Nu-ţi face griji. Sufletul meu a ajuns demult acolo, aşa că picioarelor mele le este uşor să-l urmeze.“

Atunci când îţi doreşti ceva cu sufletul, dorinţa e ca şi împlinită, nu trebuie decât s-o urmezi.

sursa:http://www.ozibuna.net/cartea-cu-povesti/a-pune-suflet-in-ceea-ce-faci.html

: Titlu Postare

*:Titlu Postare
Poze:
:
*:
DE CE OARE E ROMANUL ASA DE LACOM SI HUPAV DUPA BANI?
SA FIE OARE DIN CAUZA CA NU IA AVUT IN COPILARIE ?
SAU AU VENIT ISPITA DIN EUROPA DE VEST DE IA LUAT OCHII SI NU A MAI AVUT RATIUNE!


VATI VINDUT TARA. !PE O NAPOLITANA ITALIANA SI O CIOCOLATA NEMTESCA.SI MA REFER LA CEI ALESI "PUI DE NAPIRCI"SI MAI SPUNETI CA E CRIZA , VOI ATI ALIMENTATO.IATI LASAT PE STRAINI SA INVESTEASCA IN ROMANIA ,ceau investit?NEAU VINDUT FABRICILE LA FIER VECHI ,cum ca nus rentabile.si au plecat .ASTA ERA SCOPUL SA NU FIE CONCURENTA ,si sa ne vinda ce vor ei si la cit vor ei.DAR ROMANUL NOSTRU NU SA INVATAT.A VENIT DE AFARA HOTII SI LEA DAT UN BOB DE NISIP STALUCITOR ,DE LEA LUAT OCHII SI LEA ZIS ,dati legi asa cum va invatam noi daca vreti sa va fie bine,ca va dam bani de la UE si da mai dam si bani de buzunar.dar banii de la UE sa nu va atingeti de ei ca tre sai luam inapoi,si spuneti in legi ca cerealele romanesti nu sint bune de consum ca nu indeplinesc normele UE si sint furagere,asa ca o sa luati de la noi crescute cu chimikale si fara gust .si asa a inceput sa fie rau in romania ,DAR PE DE AL! TA PARTE STRAINII VIN SI IAU CEREALELE NOASTRE PENTRU EI,DA PE DEASCUNS.
DE CE VIN STRAINII SI NE ZIC ;baaaaaaa voi nu stiti ce avetiiii,,, voi nu va dati seama ca sinteti cei mai bogati din europa.
DA NOI NU NE DAM SEAMA SI CUM SI ASA NEAU SARACIT NU AVEM CURAJUL SA ACCEPATAM NICI MACAR CA E ASA LE DAM PACE SA VORBEASCA SI SA NE FACA SCLAVI IN TARA NOASTRA
DE CE POLITICIENII NOSTRI NU AU CURAJ SA SE IA DE GIT CU STRAINII,de ce? va zic eu , LEA DAT O GRAMADA DE BANI SI LEAU MAI PROMIS CA LE MAI DA SI IN PARTEA DIN DOS DACA NU TAC.
PUNCT SI DE LA CAPAT.

DACA VRETI SA MAI REVINA TARA ASTA LA NORMAL LASATI OAMENII SA ACESEZE FONDURILE NERAMBURSABILE DE LA UE SI INCURAJATI OAMENII SA INVESTESCA IN ROMANIA ,DAR NU STRAINII CI ROMANII
IAR ROMANII SA FIE PATRIOTI SI ROMANI CU RESPECT PTR TARA SI SA CUMPERE PRODUSE ROMANESTI CA ASA SE VA RIDIKA UNU PE ALTU ,CIRCULIND BANI IN CERC LA ORIZONTAL (INTRE NOI)NU PE VERTIKAL,DE LA NOI LA ;turci italieni ,germani,francezi i restu europei
Mooji Puterea gindului

Un banc (???)

Blonda la un concurs de cultura generala:

1. Cati ani a tinut razboiul de 100 ani?
a. 116
b. 99
c. 100
d. 150
Blonda se blocheaza.

2. In ce tara a fost descoperita palaria "panameza"?
a. Brazilia
b. Chile
c. Panama
d. Ecuador
Blonda tot blocata.

3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
a. ianuarie
b. septembrie
c. octombrie
d. noiembrie
Blonda nu s-a deblocat.

4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
a. Albert
b. George
c. Manuell
d. Jonathan
Blonda in cele din urma cere ajutor din public.

5. Dupa ce animal au fost numite Insulele Canare?
a. canar
b. cangur
c. sobolan
d. foca
Blonda pierde dreptul la joc.

P.S. Daca cumva ai zimbit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. razboiul de 100 ani a tinut 116.
2. palaria panameza a fost descoperita in Ecuador.
3. revolutia din octombrie se sarbatoreste pe 7 noiembrie
4. George al IV-lea se numea de fapt Albert.
5. insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna"insula Focilor"(ciini de mare)
Cu cat esti mai citit decat o blonda?

Aime S

Aime sSex: Feminin
Zodia: Rac
Ocupatie: ???
Varsta: ???
Judet: -
Localitate: Bucuresti
E-mail: ???
Blog(uri):

Experiment cinic si injositor

autor: FrontPress 22.09.2011 

Mă uit la cea mai sinistră piesă de teatru pusă în scenă în România și pe experimentarea acestui popor al nostru, prea credul, prea laș și prea indolent. Lasă, „cum o vrea Dumnezeu”.
Faptul că noi ca popor, suntem aleșii experimentului lumii civilizate se datorează nu numai conducătorilor criminali că au acceptat așa ceva dar și nouă, poporului român, un popor mult prea supus și ca o bucată de plastilină din care poți face ce vrei, un cățel, un cerșetor, un păduchios, fără ca cineva să aibă măcar milă că în spatele acestor jigniri și experimente se află oameni din carne și oase, cu năzuințe pentru ei și familiile lor, oameni bolnavi care așteaptă ajutor din partea statului, părinți care vor ca odraslele să întreacă așteptările lor și să fie o treaptă mai sus. Dar toate aceste speranțe sunt năruite zi de zi, ceas de ceas.
Noul experiment care se face acum, cel cu introducerea monedei euro înainte de termen în România, arată cât de cinici sunt elitele europene și conducătorii noștri, care se comportă mai rău ca o armată de ocupație. Grecia a ajuns la faliment, cu toate că are de cinci ori lefurile și pensiile noastre și vrea să iasă din plasa euro, iar noi ce să facem cu 150 euro pe lună, când un kg. de orice este 3-4 euro? Cei care au mii de euro nu fac față, dar cu 150?
Asta ne va ruina viața și va fi un experiment făcut pe dobitoci care va arăta limita de jos unde se poate ajunge cu un popor obedient ca noi, care nu înțelegem ce ni se întâmplă. Daca pâna acum nu credeam ca suntem materialul bun pentru acest experiment, acum cred. Noi suntem aleșii pentru a fi distruși.
Dar cred în tineri și în dorința lor de mai bine, de dreptate. Curaj! Mereu am spus ca puterea stă numai în noi, că alegerile vor fi de așa natură organizate, încât tot ei vor fi la putere și opoziția oricum este caricaturală. Nu am încredere în opoziție, nici măcar sa mă treacă strada.
Să dovedim așadar că nu suntem experimentul Europei și al lumii, și conducătorii pe care ni i-am ales nu ne reprezintă. Aveți încredere că fiecare generație de romani a avut vitejii lor, chiar dacă de fiecare dată s-a căzut mai adânc în groapa săpată nouă de ticăloșii vânduți străinătății. De Odorica Ion – Brasov Press

Daniel Roxin

Daniel Roxin
Localitate: Bucuresti

Sex: Masculin

Ocupatie: ???

Varsta: ???

Judet: -


E-mail: ???

Blog(uri):
danielroxin.blogspot.com
Hitler pe Facebook

Iata un video amuzant cu Hitler, care vrea sa isi faca cont de Facebook, ce l-am gasit pe youtube, trebuie sa il postez si pe 100 Ro.Hitler pe Facebook

Sarbatoarea Castanelor 2011

Sarbatoarea castanelor 2011

In Baia Mare, va avea loc in weekend-ul ce urmeaza (23-25 septembrie 2011) Sarbatoarea Castanelor 2011. Sarbatoarea se va desfasura in doua locatii diferite din Baia Mare, in Piata Millenium, unde vor fi concerte de muzica folk(vineri), muzica simfonica(sambata), si spectacol de folclor (duminica), iar pe Bulevardul Unirii vor fi concerte de muzica pop si rock. Sarbatoarea castanelor a fost organizata astfel pentru a satisface pretentiile in materie de muzica si atmosfera tuturor cetatenilor din Baia Mare. Jocurile de artificii, Nunta de Aur, si Anuala Artelor nu pot lipsi nici ele de la de la sarbatoarea castanelor din 2011.

Sarbatoarea Castanelor 2011

Program Sarbatoarea Castanelor 2011

Vineri – 23 septembrie

Scena – Bd-ul Unirii (zona BCR):
STEFAN BANICA JR.
SISTEM
ANNA LESKO
NORTHWAY

Scena – Piata Milenium
PASAREA COLIBRI
DUCU BERTZI

- prezinta: Razvan si Dani


Sambata – 24 septembrie

Scena – Bd-ul Unirii (zona BCR)
VOLTAJ
MANDINGA
ALEX VELEA
DJ PROJECT & GIULIA

Scena – Piata Milenium
OPERA GRUP PROJECT

- prezinta: Mihaela Radulescu


Duminica – 25 septembrie

Scena – Bd-ul Unirii (zona BCR)
LOREDANA
DIRECTIA 5
ANDREEA BANICA
FLY PROJECT
- prezinta: Ana Maria Florescu si Dan Coarda

Scena – Piata Milenium
NICOLAE FURDUI IANCU
AUREL TAMAS
DUMITRU FARCAS
FLORENTINA si PETRE GIURGI
ANSAMBLUL TRANSILVANIA
- prezinta: Iuliana Tudor (TVR)Sarbatoarea Castanelor 2011

Copiii somalezi castiga arme si grenade la un concurs de recitare a Coranului

Un post de radio din Somalia oferă drept premii arme şi grenade, copiilor care vor câstiga o competiţie de recitare a Coranului.
Postul de radio Andalus, deţinut de gruparea al-Shabaab, a oferit o armă AK-47 şi 450 de lire, celui care a ocupat locul întâi la un concurs de recitare a Coranului din acest an. Pentru ocupantul locului al doilea, premiul a fost tot un AK-47, dar împreună cu 320 de lire, în timp ce locul al treilea a primit două grenade F1 şi 250 de lire.
Cei trei copii premiaţi au fost răsplatiţi de asemenea şi cu numeroase cărţi religioase, scrie The Guardian.
Al-Shabaab controlează cea mai mare parte din sudul centrul Somaliei.
Desemnată drept o grupare teroristă, al-Shabaab are legături strânse cu al-Qaida şi practică o versiune violentă a islamismului.
În anumite zone, gruparea teroristă al-Shabaab a interzis sunetele de apel ale telefoanelor, filmele, posturile sportive de televiziune, dansul la nunti, precum şi siglele sau posterele scrise în engleză din magazine. A cerut în schimb ca acestea să fie înlocuite de anunţuri scrise în limba arabă.
Pedepsele pentru nerespectarea acestor cerinţe includ amputări ale mâinilor sau picioarelor şi ucideri cu pietre.
Gruparea este cunoscută de asemenea pentru faptul că recrutează în armată tineri de până în 15 ani.
Deoamdată nu se cunosc vâstele premianţilor din acest an, dar în anii trecuţi cel mai vârstnic câştigător al acestui concurs a avut 20 de ani.
Sursa: Adevărul
http://blog.nouadreapta.org/

Imi este rusine ......

Imi este rusine dupa ce am vazut la tv. videoclipul in care Pres.Romaniei (nu-i dau numele)  vorbea despre bateriile de prastii.  Mi-a fost sila de el ca, era urit cu draci si stacojiu la fata din cauza bauturii(alcoolismului). Dar cel mai sila mi-a fost de citiva aplaudaci din jurul lui,  care rideau  tamp. Acei imbecili care intretin nebunia acestui alcoolic notoriu, cu forme accentuate de delirum tremolo, trebuiesc pedepsiti dupa  picarea  pres. pentru ca,  intretin starea de nebunie a acestui accident al naturii si nu fac decit sa  ingreuneze si mai rau situatia poporului nostru si dispretul cu care sintem vesnic gratulati.
Acest fel de glume  mojicesti nu fac cinste nici unor betivani lenesi, de pe marginera santului de linga o bodega de unde au fost dati afara pentru  ca, nu mai au bani si sint intr-un stadiu  avansat de ebrietate.
Acesta ne reprezinta si eu as fi vrut sa  fug undeva in fundul lumii, sa nu ma stie nimeni si sa  nu mai vad astfel de reprezentatii ad-hoc de prin preajma bodegilor  care,  ar fi  constituit risul satului.
Nu vreau sa  indemn la fugirea din tara caci, sper ca vom scapa in curind de acesti criminali ai neamului nostru, care ne fac de ris si ne saracesc, intr-un mod cum nu a cunoscut poporul nostru,  nici pe vremea fanariotilor(renumiti pentru jaful si jupuirea noastra).
Vreau sa  mor un pic si pe urma, cind se  termina cu aceste gunoaie  care ne conduc acum, sa pot sa revin si sa  fiu mai optimista.
Curaj ! Puterea sta in noi sa scapam de aceste lichele depravate, care ne omoara cu fiecare zi, cu fiecare clipa.
Capul sus, pieptul inainte !!!

Cum inseala demonii pe oameni

Cum inseala demonii pe oameni
Posted on septembrie 12, 2011 by florin
Am gasit o istorisire interesanta despre cum inseala demonii pe oameni sa amane pocainta.

Este mai lunga dar cititi-o, ca va este de folos!

Era un calugar pustnic, ascet mare în pustie în partile Alexandriei, cu numele Ilarion, mare sihastru. Avea aproape o suta de ani.

S-a rugat lui Dumnezeu câtiva ani de zile: “Doamne, sa-mi arati mie care este sfatul dracilor cu care ei câstiga cele mai multe suflete pentru împaratia iadului! Care-i mestesugul lor si metoda de a-i întoarce pe oameni de la calea cea buna, pentru a-i face robi pacatului, si a-i duce în iad. Cum câstiga ei mai multe suflete pentru iad, decât îngerii pazitori pentru împaratia cerului?” S-a rugat parintele un an, doi, trei si nu i-a raspuns Dumnezeu.

Într-o noapte, stând el la rugaciune, în puterea noptii fiind, afara era luna ca ziua, aude un glas: “Avva Ilarioane!” “Ce este, Doamne?” “Ia Sfânta Cruce în mâna, ia toiagul tau, fa semnul Sfintei Cruci, iesi din chilie si mergi pâna în poiana din apropiere si, când vei ajunge în poiana, stai lânga un copac, acolo. Dar sa nu te temi de ce vei vedea! Stai acolo si uita-te în mijlocul poienii pâna voi veni”.

El, când a auzit ca l-a învatat sa se înarmeze cu semnul Sfintei Cruci, a cunoscut ca este de la Dumnezeu chemarea. S-a dus batrânul, zicând în minte rugaciuni, si a ajuns în poiana. Era liniste mare; nu batea vântul în noaptea aceea. Numai luna si stelele se vedeau. S-a dus batrânul calugar lânga un copac si statea luând aminte.

Deodata, vede ca în mijlocul poienii apare un jilt, un tron împaratesc. Parca era de fulgere, ca para focului. Întâi scaunul a aparut si s-a minunat. Dupa aceea vede ca vine satana si se asaza pe scaun. Avea umerii ca nicovala. Pielea lui era ca cerneala, cu peri ca de urs, cu gheare puternice. Avea o coroana facuta numai din serpi, si tinea în mâna un toiag în chip de balaur.

Când l-a vazut, s-a însemnat cu semnul Sfintei Cruci. Satana s-a asezat pe scaunul acela si a batut de trei ori din palme. Când a batut, s-a umplut vazduhul de cete dracesti. Polcuri de draci, mii si milioane. Unii, care pareau sa fie cei mai mari, boieri de-ai iadului, stateau aproape de el. Altii, deasupra padurii si altii, prin vazduh; cât vedeai, numai cete dracesti.

Când a vazut calugarul atâta amar de iad acolo si atâtia diavoli, si-a adus aminte de cuvântul din chilie, care i-a zis “sa nu te temi”, s-a înarmat cu semnul Sfintei Cruci si statea atent.

Atunci, dupa ce s-au adunat cat nisipul marii, în toate partile nu se vedeau decât cete de diavoli, s-a sculat satana în picioare si a zis:
- V-am adunat în noaptea asta, în miezul noptii aici, ca vreau sa fac un examen cu voi. Trebuie sa dati un examen greu. Stiti voi de ce v-am chemat?
Si a zis unul:
- Stapâne, nu stim!
- Iata de ce v-am chemat aici. Sa iasa la raport fiecare din voi, care stie cel mai bun mestesug de a însela oamenii si a-i aduce în împaratia mea. Si sa-mi arate cum înseala el lumea si cum îl prosteste pe om si-l înseala de-l aduce la munca cea vesnica si la împaratia noastra. Care-i metoda, care-i mestesugul vostru, ca voi în toata lumea, aceasta treaba aveti, sa înselati sufletele oamenilor? Sa va vad cât de iscusiti sunteti voi în a însela sufletele oamenilor!

Cel ce ma loveste în gândire, daca are sa-mi spuna un sfat cum înseala lumea asa cum gândesc eu, iata îi voi da sa conduca trei minute iadul, îl voi pune împarat trei minute în locul meu, si-l voi face mare general peste ceilalti.

Atunci a iesit unul din multime si a zis:
- Sa traiesti, întunecimea ta! Am venit sa dau raport, cum însel eu pe oameni!
- Ei, sa vedem! – Eu, zice el, îi spun omului asa: “Mai omule, mai du-te la biserica, mai posteste, mai roaga-te, mai fa chiar si milostenie, si alte fapte bune. Mai, dar nici cu dracul nu te strica! Mai du-te la restaurant, mai mergi la crâsma, la jocuri, la petreceri, la jocuri de noroc, ca si cu lumea asta sa te mai veselesti!”

Cu aceasta metoda am înselat pe foarte multi. Le dau în gând, ca alta putere n-am! Din iad alta putere nu ni s-a dat noua. Îngerii din rai au putere de la Dumnezeu numai sa-i dea în gând omului sa faca bine. Noi avem putere numai sa-i dam în gând omului sa faca rau. Da ca sa-l silim, nu putem, ca omul are de sine stapânirea lui data de Dumnezeu. Nu putem cu sila sa-l facem sa pacatuiasca; numai daca-i prost si ne asculta ce-i dam în gând.

Si asa am amagit pe foarte multi. Când ies de la biserica, unii se opresc la cârciuma. Acolo fiecare se întâneste cu neamuri, cu prieteni. Mai ia o tuica, mai ia un pahar; unul mai ia o tigara, mai vine un lautar sa-i mai cânte. Din cauza asta omul s-a împiedicat, nu i-a mai folosit nimic ca a fost dimineata la biserica, caci seara s-a întors de la slujba noastra. Si tot asa fac cu fiecare.

Si a întrebat satana:
- Pe multi ai înselat?
- Sa traiesti, întunecimea ta, pe multi!
- Ai înselat pe cei mai prosti decât tine, dar n-ai facut nici o isprava.
- De ce, întunecimea ta? – Tu îi spui omului sa mai mearga si la biserica, sa mai mearga si la cârciuma, sa mearga si la petreceri, sa se mai roage, pe urma sa mearga la distractii nepermise, dar Hristos îi spune în Evanghelie: Nimeni nu poate sluji la doi domni! adica si mie si Lui.

L-ai îndemnat tu, poate omul n-a fost pregatit sufleteste si se duce de câteva ori, dar dupa o vreme vine îngerul si-i da în gând: “Mai omule, nu poti umbla pe doua carari; ori cu dracul, ori cu Dumnezeu”. Si omul, fiind certat de frica de Dumnezeu, se lasa. “Mai, ma tin de una, ca nu este mântuire umblând pe doua cai!”
- Ai patit asa?
- Am patit si asa!
- Vezi! Ti-am spus eu ca tu ai înselat pe cei mai prosti decât tine. Deci sa stii ca n-ai raspuns bine.

Si a chemat pe un comandant, de acei mari, un capitan si i-a zis:
- Ia-l în spate, du-l în adunare si da-i zece toiege la spinare si sa-l trimiti în fundul iadului ca-i prost!

L-a batut, în loc sa-i multumeasca! Nu i-a placut sfatul lui. Cauta altul mai bun.

Iese altul la raport:
- Sa traiesti, întunecimea ta! Daca nu te-oi multumi eu, altul nu te multumeste.
- Sa te vad, viteazule! Cum te cheama?
- Scarabuta ma cheama.
- Cum înseli tu pe oameni?
- Iata cum, maria ta. Eu îi spun omului asa: Mai omule, nu este Dumnezeu, nu este drac, nu este înger, nu este iad, nu este rai, nu este munca vesnica, nu este slava vesnica, totul este aici în lumea asta! Daca ai ce mânca si ce bea si ai femei si bani multi, daca ai cinste de la oameni, casa si bogatii multe, aici este raiul. Si daca n-ai, aici este iadul. Deci atâta-i, cât îi omul pe lumea asta.
- Si ai înselat multi?
- Multi am înselat!
- Si tu ai înselat pe cei mai prosti decât tine. Stiu eu ca ai înselat, dar pe cei prosti, ca pe cei ce stiu Scripturile nu poti sa-i înseli. Pentru ca Scriptura îi spune omului ca este Dumnezeu, ca este drac, ca este înger, este iad, este rai, este munca vesnica, este pedeapsa pentru pacat, este rasplata pentru fapta buna în ceruri. Scriptura este plina de acest fel de învataturi si cei care o citesc, nu te cred pe tine.

Ba si mai mult. Dumnezeu, când l-a sadit pe om a pus în sufletul si trupul lui simtirea de Dumnezeu. Cât de pagân ar fi cineva, simte ca este o putere nevazuta în sufletul lui si aceasta este constiinta. Constiinta îl mustra când face rau si-l bucura când face bine. Si glasul constiintei nu poate fi un reflex al materiei, ceva material, ca-i de natura nevazuta.

Constiinta este glasul lui Dumnezeu în om si, îndata ce a gretit, îl mustra: “De ce ai facut asa? Poate sa nu-l mustre nimeni când face pacatul. Oricând greseste, aceasta lege pusa de Dumnezeu lui Adam întâi, numita si legea firii sau a constiintei, îl mustra imediat.

Uneori asa de tare în mustra, daca este pacatul mare, încât îl da aproape în deznadejde. Se împlinelte atunci cuvântul care spune în psalmi: Întru mustrari pentru faradelege ai pedepsit pe om si ai subtiat ca pânza de paianjen sufletul sau (Psalm 38, 14-15). Adica se subtie nadejdea ca pânza unui paianjen si, de mare mustrare de cuget, mai ca-si pierde nadejdea.

Constiinta, daca se pateaza cu multe pacate, asa de tare îl mustra pe om uneori, ca se face lui aceasta mustrare chinuirea chinuirilor. Din cauza constiintei nici nu poate mânca bine, nici nu mai poate dormi, nici pace nu mai are, nici nu se poate ruga. Constiinta roade, roade ca si cariul în lemn. “De ce ai facut si de ce ai mâniat pe Dumnezeu cu asemenea pacate?”

Deci, degeaba îi spui tu ca nu-i Dumnezeu, caci constiinta îi spune si, dupa constiinta, îi spune si Scriptura. Tu zici ca-l înveti pe om ca nu-i Dumnezeu, ca nu-i drac, ca nu-i înger, ca nu-i iad, ca nu-i rai, dar constiinta îi spune ca este si Scriptura este plina de marturii din care se arata ca exista Dumnezeu, ca este înger, este munca vesnica, este slava vesnica. Deci si tu – i-a zis satana la acel cu raportul, care se lauda ca prin acest sfat înseala multa lume – esti prost si nu aduci mare aport pentru împaratia iadului; nu aduci mare folos!

Asa a patit si acest drac care a venit cu al doilea raport înaintea satanei, cum a patit si cel dintâi care se lauda ca a facut mare isprava. Adica în loc sa-l laude, sa-l faca mai mare peste multe cete de draci, l-a batut si cu rusine l-a trimis în fundul iadului, ca-i prost si nu stie sa însele pe oameni.

A înselat, dar a înselat prea putin si prea putine suflete a dus la iad! A patit si acest diavol ca si cel dintâi care învata pe om sa mearga si la biserica si la crâsma si sa faca si de-ale lui Dumnezeu ti de-ale satanei. Deci si acesta a iesit rau.

Si acum dintre cetele dracilor care erau de fata a chemat pe altul la raport. Si era o tacere între polcurile dracilor, ca erau milioane de demoni în jurul padurii si a poienii aceleia, si nu iesea nici unul, ca se temeau ca vor pati ce au patit ceilalti, ca, în loc de lauda, îi bate si îi trimite în fundul iadului.

Satana statea pe scaun si astepta sa mai iasa vreo unul la raport, zicând:
- Daca cel ce iese a treia oara, ma loveste în gândire, adica îmi spune un plan de a câstiga suflete pentru împaratia iadului, mai bun decât al celor doi care mi-au dat raportul mai înainte, atunci eu pe acela îl voi face general peste multe ostiri dracesti si-l voi pune sa stea pe scaunul meu de împarat al iadului trei minute.

Dupa ce-a zis satana asa, din polcurile cele nenumarate de draci n-a vrut sa mai iasa nimeni, pentru ca se temeau sa nu pateasca ce au patit ceilalti doi, care au raportat mai înainte si nu i-a placut lui.

Totusi dupa un timp iese unul ghebos, cu patru rânduri de coarne, un picior de rata, unul era de cal. Avea semnele iadului pe fruntea lui, coada era lunga, de nu stiu câti metri în urma. Si când a iesit, s-a dus înaintea satanei, cum statea pe scaun acolo în mijlocul poienii, si i-a spus:
- Sa traiesti, întunecimea ta! Satana îl întreaba:
- Cum te cheama?
- Sarsaila, ma cheama!
- Ehei, te vad batrân si grebanos. Mi se pare ca stii tu ceva mestesuguri de a însela suflete, sa le aduci la împaratia mea. Sarsaila a spus:
- Nici întunecimea ta nu stii ce stiu eu!
- Sa te vad! Mi se pare ca esti mare mester de a câstiga suflete.
- Nici tu nu stii ce stiu eu! Eu am un mestesug, ca am îmbatrânit în lupta cu sufletele oamenilor de atâtea mii de ani, prin care multe suflete duc la iad. Cum cad primavara fulgii de zapada, asa cobor suflete în iad în fiecare zi.
- Si cum ai reusit sa aduci atâtea suflete la împaratia mea?
- Eu n-am sa spun nici ca diavolul cel dintâi, care a iesit la raport, pentru ca se întâmpla cum ai zis întunecimea ta. Omul stie ca nu poate sluji la doi domni si îndata îl câstiga îngerul de partea lui. Dar, nici n-am sa-i spun omului, ca celalalt prost, ca nu-i Dumnezeu, nu-i drac, nu-i înger, nu-i iad, nu-i rai. Nu! Pentru ca Scriptura spune ca este si Dumnezeu si drac si înger si iad.

Eu atât îi spun omului: “Mai omule, este Dumnezeu, este drac, este înger, este munca vesnica pentru pacat si slava vesnica pentru fapta buna, dar mai ai vreme! Esti prost? Chiar de azi începi fapta buna?”

Daca-i copil îi spun: “Mai baiete, tu de acum ai de trait! Vine tineretea, trebuie sa te casatoresti, trebuie sa petreci în lume! Nu cumva sa-ti pierzi tineretea asa degeaba, doar viata trebuie traita!”

Iar daca-i tânar îi spun: “Dupa ce te vei casatori si îti vei face o gospodarie, dupa aceea ai sa începi fapta buna. Acum manânca, bea, distreaza-te, fa toate rautatile, ca doar esti tânar. Te va ierta Dumnezeu, ca El stie neputinta omului. Pentru pocainta mai lasa pe mâine, lasa pe poimâine, lasa pe la anul, mai încolo!”

Îl învat pe om sa amâne pocainta de azi pe mâine, de mâine pe poimâine! “Ce milostenie vrei sa faci acum? Taci din gura! Te pocaiesti aproape de moarte! Vrei sa postesti acum, sa-ti cheltuiesti sanatatea trupului? Lasa la batrânete, ca postul este pentru cei batrâni! Vrei sa te rogi? Sa pierzi tu atâtea ceasuri rugându-te lui Dumnezeu? Apoi acum ai treaba. Iata, ai sa cresti copii, ai de facut casa si zestre la fete, ai de însurat si maritat. Ai atâtea!”

Si-l încurc cu grijile vietii si tot îi spun: “Lasa pe alta data”. Cand vine îngerul si-i spune: “Mai, omule, fa un praznic pentru morti!” Eu îi spun: “Dar esti prost? Acum ai de îmbracat copiii, ai de facut nunta, ai de facut cutare!” Îngerul vine si-i spune: “Mai, omule, ia începe a posti posturile de peste an, miercurea si vinerea!” Eu îi spun: “Nu posti ca îti pierzi sanatatea! Tu trebuie sa muncesti, sa aduni averi, ai de crescut copii!”

Sau vine îngerul si-i spune: “Mai omule, spovedeste-te si lasa pacatul, lasa desfrâul, lasa betia, lasa tutunul, lasa înjuraturile!” “Ei, dar de pe acum? Mai încolo, aproape de moarte, m-oi spovedi la un preot, ma va dezlega si gata. Doar cartea spune sa te apuce sfârsitul cel bun, dar pâna atunci poti petrece asa!”

Cu aceasta ma asculta toti, zice diavolul, si fapta buna tot o amâna de azi pe mâine.

Sfânta Scriptura spune altfel. Duhul Sfânt îi trezeste pe oameni, zicând: Astazi de veti auzi glasul Lui, sa nu va învârtosati inimile voastre (Evrei 37,8). Si cum am spus, glasul lui Dumnezeu în om este constiinta, care-l mustra pentru pacat si-i spune: “Omule, paraseste pacatul! Lasa-te de furat, lasa-te de curvit, lasa-te de înjurat, lasa-te de betie, lasa-te de fumat, lasa-te de lucruri rele, de zavistie, de pizma, de cearta”. Dumnezeu îi porunceste azi, iar noi îi spunem lui: “Nu astazi, ci mâine, poimâine, la batrânete!”

Si-i zicem asa: “Da-mi mie ziua de azi si tu ia-o pe cea de mâine!” Si asa, zice, este pacatul la om cum, ai lua un cui mare si cu o barda începi a-l bate într-un lemn de stejar uscat. Daca-i dai un ciocan, dpua, trei, cuiul îl poti scoate usor. Daca-l bati pe jumatate, este mai greu, iar daca îl bati de tot, trebuie sa crapi lemnul!

Asa-i si pacatul! Se bate în fire prin obisnuinta. Si daca omul nu lasa azi pacatul, când este proaspat, cu cât se învecheste, cu atât mai greu se poate dezobisnui de dânsul.

Vazut-ai în arama rugina verde? Arama daca o curatai în fiecare zi, stralucea ca aurul! Însa, daca s-a lasat ani de zile, a prins rugina verde, n-o mai poti spala cu nimic în lume, numai daca o topesti. Asa-i sufletul când îmbatrâneste în pacat. Daca nu a lasat azi pacatul, sa nu creada ca mâine sau poimâine îl lasa mai usor. Ca, pe masura ce trece vremea, pacatul se învecheste, se bate în fire si obiceiul devine o a doua natura; obisnuinta se face a doua fire si omul face pacatul vrând-nevrând, si cu mare nevoie se mai dezbara omul de pacat, dupa ce s-a învechit în el!

Obisnuinta, dupa legile canonice ale Bisericii, este a zecea treapta a pacatului, ca de aici urmeaza deznadejdea, penultima treapta. Si când l-am vazut pe om ca s-a obisnuit cu pacatul, un an, doi, zece, nu stiu câti, este al meu pentru totdeauna! Si asa reusesc eu sa-i însel, ca mii si milioane de oameni amâna pocainta de azi pe mâine, si toti se robesc de pacat; caci pacatul care nu l-a lasat azi, mâine-poimâine tot prinde radacini si este tot mai greu. Iar când vrea omul sa lase pacatul, pacatul se ridica cu mare putere asupra lui: “Esti prost, mai? Cu mine ai trait! Cum sa te lasi de mine? Ce mai este? Sa traiesti cum te învat eu si cum te-ai obisnuit cu mine!”

Asa, cum ti-am spus mai înainte, am învatat si înselat atâtea suflete, încât acestea cad în iad cum cad fulgii când ninge, cu un singur sfat: “Oameni buni, pentru fapta buna mai este vreme; nu fiti prosti sa începeti chiar de azi sau chiar din ceasul acesta!”

Deci, va spun întunecimea ta, acesta-i sfatul si mestesugul meu si am o ceata în iad de mii si sute de mii de ucenici de-ai mei, pe care i-am învasat asa, si-i trimit în tot pamântul sa sopteasca omului la ureche: “Omule, pentru fapta buna mai este vreme. Mâine, poimâine, peste un an, peste doi, la batrânete”. Si am reusit si reusesc. Du-te si vezi în iad câti am pogorât si pogor cu acest sfat!

Atunci satana a zis:
- Bravo! Cel mai bun sfat, sa-l înveti pe om sa amâne pocainta de azi pe mâine: “Chiar azi vrei sa te spovedesti? Chiar azi vrei sa te împartasesti? Chiar azi vrei sa faci milostenie? Nu vezi ca n-ai timp? Lasa pe mâine!”

Acum, pentru ca m-ai lovit în gândire, îti voi da coroana si toiagul meu, sa stapânesti trei minute iadul, si toti sa învatati de la el acest viclesug, ca sa aduceti cât mai multe suflete în împaratia mea, ca sa se chinuiasca cu noi în vecii vecilor.

Calugarul, dupa ce-a vazut si auzit toate acestea, a vazut pe satana ca a batut de trei ori din palme si ca o scânteie s-a stins în vazduh si n-a mai vazut nimic, nici nu s-a mai auzit nimic. Si el a ramas uimit de cele ce a auzit, cum instruieste satana pe ucenicii lui si pe cei fara numar draci în iad, ca sa-i învete pe oameni sa amâne pocainta.

Atunci a venit îngerul Domnului si i-a zis:
- Avva Ilarioane!
- Ce este, Doamne?
- De trei ani de zile te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti arate cum înseala dracii pe oameni si cum îi duc în împaratia iadului! Iata ai vazut cu ochii tai si ai auzit cu urechile tale cum!

Du-te la chilia ta, ia un caiet, pune mâna pe condei si scrie tot ce-ai vazut, tot ce-ai auzit cu urechile tale, sa ramâna pentru neamurile ce vor veni, pentru cele din urma, acest mestesug al satanei. Caci trebuie sa stie toata lumea, ca cel mai bun sfat al dracilor de-a câstiga suflete pentru împaratia iadului, este de a-l învata pe om sa amâne fapta buna de azi pe mâine, de mâine pe poimâine, de la tinerete la batrânete, pe patul mortii, si asa sa-i duca pe toti în iad! Amin!

Povestită de Părintele Cleopa

Iubiri Secrete sezonul 2 episodul 3

Iubiri secrete sezonul 2 episodul 3

Vizionati online serialul Iubiri Secrete sezonul 2 episodul 3 pe 100 Ro.
Iubiri secrete sezonul 2 episodul 3

Iubiri secrete sezonul 2 episodul 2

Iubiri secrete sezonul 2 episodul 2

Vizionati filmul Iubiri secrete sezonul 2 episodul 2 pe 100 Ro.


Iubiri secrete sezonul 2 episodul 2

Iubiri Secrete Sezonul 2 Episodul 1

Iubiri Secrete sezonul 2 episodul 1

Vizionati filmul Iubiri secrete, sezonul 2 episodul 1 pe 100 Ro.Serialul Iubiri secrete, sezonul 2, episodul 1

145 de ani de la nasterea lui George Cosbuc (1866-1918)

“Să nu dea Dumnezeu cel sfânt să vrem noi sânge, nu pământ.”

autor: FrontPress 20.09.2011
George Coşbuc, poet, gazetar şi patriot român din Transilvania, s-a născut în 20 septembrie 1866, în satul Hordou, judeţul Bistriţa–Năsăud. Se stinge la 9 mai 1918, la doi ani după ce a devenit membru al Academiei Române. „Cel ce a cântat toate vitejiile neamului, de la Gelu al legendei până la dorobanții din 77, moare fără a fi văzut cu ochii sub steag pe aceia care au onorat din nou sfântul drapel al țării. Să lăsăm ca asupra frunții lui palide, acum liniștite, să cadă o umbră mângâietoare a depărtatului tricolor nevăzut.”, scria Nicolae Iorga în necrologul său.
Noi vrem pământ!, poezie publicată în Vatra, 1894, nr. 3
Flămând și gol, făr-adăpost,
Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
Și m-ai scuipat și m-ai bătut
Și câine eu ți-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vânt,
De ai cu iadul legământ
Să-ți fim toți câini, lovește-n noi!
Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
Și ham de cai, și jug de boi
Dar vrem pământ!
O coajă de mălai de ieri
De-o vezi la noi tu ne-o apuci.
Băieții tu-n război ni-i duci,
Pe fete ni le ceri.
Înjuri ce-avem noi drag și sfânt:
Nici milă n-ai, nici crezământ!
Flămânzi copiii-n drum ne mor
Și ne sfârșim de mila lor
Dar toate le-am trăi ușor
De-ar fi pământ!
De-avem un cimitir în sat
Ni-l faceți lan, noi, boi în jug.
Și-n urma lacomului plug
Ies oase și-i păcat!
Sunt oase dintr-al nostru os:
Dar ce vă pasă! Voi ne-ați scos
Din case goi, în ger și-n vânt,
Ne-ați scos și morții din mormânt;
O, pentru morți și-al lor prinos
Noi vrem pământ!
Și-am vrea și noi, și noi să știm
Că ni-or sta oasele-ntr-un loc,
Că nu-și vor bate-ai voștri joc
De noi, dacă murim.
Orfani și cei ce dragi ne sânt
De-ar vrea să plângă pe-un mormânt,
Ei n-or ști-n care șanț zăcem,
Căci nici pentr-un mormânt n-avem
Pământ și noi creștini suntem!
Și vrem pământ!
N-avem nici vreme de-nchinat.
Căci vremea ni-e în mâni la voi;
Avem un suflet încă-n noi
Și parcă l-ați uitat!
Ați pus cu toții jurământ
Să n-avem drepturi și cuvânt;
Bătăi și chinuri, când țipăm,
Obezi și lanț când ne mișcăm,
Și plumb când istoviți strigăm
Că vrem pământ!
Voi ce-aveți îngropat aici?
Voi grâu? Dar noi strămoși și tați
Noi mame și surori și frați!
În lături, venetici!
Pământul nostru-i scump și sfânt,
Că el ni-e leagăn și mormânt;
Cu sânge cald l-am apărat,
Și câte ape l-au udat
Sunt numai lacrimi ce-am vărsat
Noi vrem pământ!
N-avem puteri și chip de-acum
Să mai trăim cerșind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luați din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoși să fiți, nu veți scăpa
Nici în mormânt!


Director web

Mayweather Ortiz KO Video

Mayweather Ortiz KO video

Video controversat al KO -ului facut de catre Floyd Mayweather Jr. asupra lui Victor Ortiz. Eu cred ca Ortiz a meritat ce a primit (dupa ce l-a lovit cu capul pe Mayweather) .
Mayweather Ortiz ko video


Vezi video Mayweather Ortiz KOMayweather Ortiz ko video

Festivalul Sarmalelor Praid 2011

Festivalul sarmalelor praid 2011

Festivalul sarmalelor va avea loc in praid, intre data de 30 Septembrie, si 02 Octombrie, 2011. Mai multe echipe se intrec, pentru a prepara cele mai gustoase sarmale. Evenimentul chiar va fi ca si un festival - va incepe cu o parada, echipele participante vor "marsalui" din centru pana in fata casei de cultura Praid. Se vor acorda mai multe premii- cea mai gustoasa sarma, cea mai mare sarma, cea mai mica sarma, cea mai frumoasa prezentare, cel mai tanar concurent, etc. Daca inca nu ati participat la festivalul sarmalelor din Praid, aveti ocazia si in 2011 - nu pierdeti evenimentul, cu siguranta veti manca cele mai gustoase sarmale din viata voastra.

Festivalul Sarmalelor Praid 2011
Video cu festivalul sarmalelor din Praid:
Festivalul Sarmalelor Praid 2011

Calculator taxa auto 2011

Calculator taxa auto 2011
Calculeaza noua taxa auto din 2011, sau adauga calculatorul in blogul tau. Scrie o postare intitulata " Calculator taxa auto 2011 ", si adauga codul de mai jos in postare. Un widget care iti poate aduce zeci de mii de vizitatori lunar pe blog.

100 Ro
Calculator taxa auto 2011

Calculator taxa auto 2011 (widget)

Director SEO

Grecia pregatita de razboi cu Turcia (SIC !!! pe banii nostrii pe care ii donam UE)

Dacă Cipru va fi atacat. Grecia, pregătită de război cu Turcia

Grecia va susţine Cipru în eventualitatea unui atac din partea Turciei, după ce Nicosia a decis să înceapă lucrări de prospectare pentru găsirea de resurse de petrol şi gaze naturale în zona economică exclusivă a Ciprului, a asigurat duminică ministrul grec al afacerilor externe, Stavros Lambrinides, citat de presa locală. Într-un interivu acordat unui ziar grecesc, Lambrinides a precizat că solidaritatea între parteneri, în cazul unui atac împotriva unuia dintre ei, provine şi din prevederile tratatului de la Lisabona, transmite Agerpres.
În ceea ce priveşte activităţile de explorare ale Turciei în zonele din apropierea Greciei, Lambrinides a declarat: “vom face tot ceea ce este necesar pentru a ne apăra”.
Turcia, care a ocupat în 1974 partea de nord a Ciprului, creând Republica Turcă a Cirpului de Nord, consideră că orice resursă naturală trebuie să aparţină ambelor comunităţi (ciprioţii greci şi ciprioţii turci). Ankara s-a opus vehement planurilor de prospectare ale Ciprului. În cursul zilei de duminică, ministrul de externe turc a declarat, potrivit Reuters,, că acestea sunt o “provocare” şi că va examina oportunitatea de a iniţia propriile activităţi de prospectare de petrol şi gaze naturale împreună cu Ciprul de Nord dacă autorităţile din sudul Ciprului vor demara activităţile de explorare.
Turcia ameninţă şi UE
De asemenea, Turcia ameninţă că va îngheţa relaţiile cu Uniunea Europeană dacă situaţia din Cipru nu va fi rezolvată prin negociere până în iulie 2012, când Cipru urmează să preia preşedinţia semestrială a UE, conform declaraţiilor vicepremierului turc Besir Atalay, citat de AFP. “Dacă negocierile nu vor avea un rezultat pozitiv şi dacă UE va încredinţa preşedinţia Ciprului de Sud, criza va fi în principal între UE şi Turcia. Deoarece noi vom îngheţa relaţiile cu UE”, a avertizat oficialul sâmbătă, într-o declaraţie pentru un post de televiziune local.
Premierul turc Recep Erdogan a ameninţat, la rândul său, de mai multe ori, cu îngheţarea relaţiilor cu UE din cauza situaţiei din Cipru: “Dacă nu va fi găsită o soluţie privind împărţirea Ciprului, Turcia va îngheţa relaţiile cu Uniunea Europeană pe durata preşedinţiei cipriote”, a arătat premierul turc. “Vreau să spun clar: vom îngheţa toate raporturile cu UE. Nu putem discuta cu administraţia cipriotă greacă”, a adăugat acesta.
Sursa: Ziua Veche
http://blog.nouadreapta.org/

Festivalul Vinului Targu Mures 2011

Festivalul vinului Targu Mures 2011

Cu siguranta toti asteptam festivalul vinului in orasul nostru. In serile reci de toamna, nimic nu e mai placut decat sa mergi la cetate, si sa mananci cartofi pai cu ceafa de porc la gratar, si sa bei vin... :) Festivalul vinului din 2011 la Targu Mures va avea loc in luna octombrie 2011... Data exacta nu se stie inca, insa daca ati aflat va rog scrieti-ne un comentariu. Ne intalnim in cetate;)Festivalul Vinului Targu Mures 2011

Festivalul Vinului Focsani 2011


Festivalul Vinului Focsani 2011

Festivalul international al viei si vinului Bachus 2011 va avea loc in Focsani, in data de 30 Septembrie - 02 Octombrie 2011. Evenimentul va avea loc in Piata Unirii din Focsani. Muzica, mancaruri, si mult-mult vin; sunt cuvinte cheie care caracterizeaza festivalul. Multe concerte, divertisment cat incape, si nu in ultimul rand concursul Miss Podgoreanca. Sunteti asteptati cu totii la Festivalul vinului Focsani 2011 .


Miss podgoreanca - Festivalul Vinului Focsani 2011
Festivalul vinului Focsani 2011

Festivalul Vinului Timisoara 2011


Festivalul Vinului Timisoara 2011

Pe la sfarsitul lunii Octombrie 2011 va avea loc Festivalul Vinului Timisoara. Festivalul va avea loc pe stadionul Dan Paltinisanu. Evenimentul va tine 3 zile, intre data de 28 si 30 octombrie. Participantii la festival vor avea parte de concerte, mai ales muzica populara, si rock. In plus, gurmanzii se vor bucura de preparate traditionale romanesti, dar mai ales de mii de litri de vin. Sunteti asteptati cu totii si in 2011 la Festivalul Vinului din Timisoara.

Festivalul Vinului Timisoara 2011


Festivalul Vinului Timisoara 2011

Johnny Raducanu (1931-2011) Cintecul codrului

Sinaia Forever 2011


Sinaia forever 2011

Sinaia forever 2011 - evenimentul va avea loc in data de 23-25 Septembrie, bineinteles la Sinaia. In 2011 va fi cea de-a 18-a editie al acestui festival. Evenimentul se desfasoara in parcul Dimitrie Gica, si Casinoul Sinaia, unde vor avea loc jocuri de artificii, si concerte cu artisti renumiti, cum ar fi Stefan Banica Jr., Mircea Vintila si Brambura, Bere Gratis, Cargo, si nu in ultimul rand, va fi prezenta si Filarmonica Brasov.Sinaia Forever 2011
Bulevardul va fi super-decorat, ziua, iar noaptea mii de lumini colorate te vor incanta...
In plus, la Sinaia Forever 2011 va fi si o petrecere in aer liber, unde dj-ii va vor stimula sa dansati... Asadar, nu pierdeti cea de-a 18-a editie al evenimentului Sinaia Forever.

Sinaia Forever 2011

Johnny Raducanu Sustin Miscarea de Rezistenta

A murit Johnny Raducanu (1931-2011)

A murit Kara Kennedy fata lui Ted Kennedy, la 51 de ani in urma unui atac cardiac

Muere de un fallo cardíaco la hija de Edward KennedyKara Kennedy, la hija mayor del fallecido senador demócrata Ted Kennedy, murió este viernes a los 51 años en un gimnasio de Washington tras sufrir un infarto al corazón, informó la cadena ABC.
Kennedy, a la que se le diagnosticó un cáncer de pulmón en 2002, se sometió a cirugía para extirpar parte de ese órgano un año más tarde, y en 2007 aseguró estar curada. No obstante, el severo tratamiento al que se sometió para superar la enfermedad fue mermando su salud, según señalaron a la cadena fuentes cercanas a su familia. Kara, la mayor de tres hermanos y la única hija del senador Ted Kennedy, que falleció en 2009 a los 77 años debido a un tumor cerebral.
continuarea http://drrobert-impresiones.blogspot.com/

Au vrut sa ocupe Wall Street-ul

Sute de manifestanti au vrut sa ocupe Wall Street-ul

autor: FrontPress 

Cateva sute de persoane au incercat ieri sa ocupe Wall Street-ul, in semn de protest fata de coruptia si lacomia din sistemul financiar, dar si fata de reducerile bugetare din SUA. Desi la actiune erau asteptati in jur de 20.000 de persoane, doar vreo 700-1.000 protestatari, multi dintre ei anarhisti, s-au mobilizat pentru a-si arata dezacordul fata de politica marilor bancheri.
Protestul a fost planuit inca din luna iulie si a fost promovat pe retelele de socializare si cu ajutorul forumurilor si grupurilor de discutii stangiste.
Demonstrantii, majoritatea tineri, nu au putut patrunde in Bursa de valori din New York deoarece politia a intervenit, blocand accesul catre Wall Street si arterele invecinate.
Organizatorii sperau sa transforme Wall Street intr-o “Piata Tahrir americana”, dupa modelul pietei centrale din Cairo, ocupata de manifestantii care au obtinut, in luna februarie, inlaturarea de la putere a regimului autoritar din Egipt, condus de Hosni Mubarak. Sursa: FrontPress.ro

Imperiul Otoman, urmatoarea putere mondiala?

autor: FrontPress
La aproape 100 de ani de la colapsul Imperiului Otoman, Turcia revine puternic pe arena internaţională, intenţionând să-şi recâştige influenţa pierdută în secolele XIX şi XX. Iar acest lucru stârneşte deja îngrijorare la Israel, Siria, Iran sau UE.
Primele semne ale nerăbdării turceşti de a reveni la gloria de altădată ar putea fi fricţiunile cu Israelul, deşi cele două ţări sunt într-o alianţă. Mai nou, de câţiva ani, Turcia oferă un sprijin masiv Palestinei, ameninţă că vor cere monitorizarea programului nuclear israelian şi promit că se vor opune oricărei încercări a Israelului de a exploata gazele naturale din Mediterana. Pe data de 7 septembrie, Turcia a mai făcut un pas în direcţia opusă Israelului, anunţând intenţia de a semna un tratat militar cu Egiptul.
În general, notează ziariştii ruşi de la Pravda, sentimentele anti-israeliene sunt în creştere în Egipt, Turcia şi recent “eliberatele” ţări arabe din nordul Africii. Acestea s-ar putea coaliza din nou împotriva Israelului, cum au făcut-o în anii ’60 şi 70, într-un scenariu pesimist. Doar că de data asta, Turcia nu va mai fi de partea Israelului. Iar Turcia, nu mai este cea din urmă cu 50 de ani, fiind astăzi cea mai puternică decât toate ţările arabe la un loc. Unii experţi consideră că activitatea militară intensă din ultima vreme din Turcia ar trebui să îngrijoreze. Turcii vor să trimită o nouă “flotilă a libertăţii”, vase cu provizii pentru Palestina, însă de data asta sub protecţia Marinei turce.
Răceala dintre Turcia şi Israel a devenit evidentă mai ales după 2008, în paralel cu eforturile de politică externă depuse de guvernarea islamistă a premierului Recep Tayyp Erdogan. După căderea lui Hosni Mubarak, turcii încearcă să exploateze la maxim puternicul sentiment islamist din această ţară. De asemenea, regimul lui Erdogan susţine activ mişcarea Fraţii Musulmani din ţările arabe din nordul Africii. În plus, Marina turcă a anunţat că îşi va spori activitatea şi în Marea Adriatică, o mişcare care ţinteşte influenţa în Bosnia şi Herţegovina, o altă zonă pe care turcii vor să o aducă sub influenţa lor. La fel, turcii vor să ofere sprijin şi marilor comunităţi islamice din Caucaz, o zonă cunoscută drept butoiul cu pulbere de la marginea Europei.
Cu un produs intern brut de 1,1 trilioane de dolari şi cu o creştere economică de 8,2%, cifre aferente anului 2010, Turcia este în acest moment puterea economică dominantă în Orientul Mijlociu, o situaţie complet diferită de cea în care s-a aflat ţara în ultimii 50 de ani. Obiectivul declarat al Turciei, de a adera la Uniunea Europeană, lansat în urmă cu câţiva ani, a căzut în derizoriu, după ce turcii şi-au dat seama că tocmai neapartenenţa la UE i-a făcut să fie imuni la crizele economice ale marii alianţe. De Cătălin Alistari – Capital
«http://frontpress.ro/

Oktoberfest Bucuresti 2011

Oktoberfest Bucuresti 2011


In perioada 21-25 septembrie are loc Oktoberfest Bucuresti 2011 , in parcul Tineretului. Bere multa, distractie, si nu in ultimul rand concerte, stand-up, mancaruri traditionale nemtesti, dar si romanesti. Oktoberfest Bucuresti 2011

Oktoberfest Bucuresti 2011

Alimente care nu ingrasa

Alimente care nu ingrasa

Grasimea corporala este compusa din celule de grasime care se afla sub piele, si inconjoara organele interne. Aceasta grasime provine din alimentatie, cum ar fi grasimile nesaturate, grasimi saturate, si acizi grasi trans. Carbohidratii din alimente, de asemenea se pot transforma in grasime. Alimentele care contin grasimi si carbohidrati , in special carbohidrati rafinati, pot adauga cateva kilograme in plus corpului tau. Cu toate acestea, anumite alimente nu te vor ingrasa.


Legumele nu ingrasa

Legume - Alimente care nu ingrasa
Legumele sunt alimente nutritive care contin vitamine, minerale, antioxidanti, si grasimi minimale. Poti manca legume la fiecare masa, pentru ca ele nu ingrasa. Harvard School of public Health spune ca pentru prevenirea multor boli cronice ar fi indicat sa mancati zilnic legume, intr-o varietate cat mai mare. Mancand cat mai multe legume verzi si crude veti creste aportul de nutrienti in organism, insa nu veti acumula grasime. Poti adauga legume verzi in salatele tale, cum ar fi salata verde, varza, spanac, varza plata, varza Kale, şi verdeaţă de primavara. Broccoli, conopida, varza de Bruxelles, morcovii si sfecla pot fi mancate crude, sau gatite. Adauga putina lamaie si condimente pentru un gust mai bun. Tineti la distanta salatele care contin uleiuri si zahar.


Soia nu ingrasa

Soia - Alimente care nu ingrasa
Soia nu te ingrasa. Soia este o leguma cu continut foarte ridicat de proteine, care sunt echivalente calitativ cu proteinele animale. Soia nu contine colesterol , insa contine o cantitate mica de grasimi "sanatoase". Pe deopotriva, soia reduce colesterolul, si scade riscul de atac de cord si osteoporoza, scade simptomele de menopauza, si previne cancerul. Laptele de soia este o alternativa delicioasa si nutritiva laptelui de vaca. Poti adauga lapte de soia cerealelor, sau poti sa bei un pahar intre mesele principale. Tofu poate fi mancat cu salate, adaugat sosurilor sau deserturilor.

Cerealele integrale nu ingrasa

cereale - Alimente care nu ingrasa
Cerealele integrale, cum ar fi graul, orezul brun, secara, meiul, si orzul contin proteine, vitamine, minerale si fibre. Insa nu contin aproape deloc grasimi. Cerealele integrale contin carbohidrati complecsi care se descompun in procesul de digestie in molecule de zahar care sunt absorbite lent in circuitul sanguin, si sunt metabolizate pentru producere de energie. In schimb, cerealele rafinate sunt alimente procesate cu continut ridicat de zaharuri, care sunt absorbite rapid in sange, si produc grasime corporala.


Asadar, daca vrei sa mananci alimente care nu ingrasa, ai grija ca dieta ta sa contina cat mai multe legume, cereale integrale, si soia.

Ce-i asta?

Ceva, aşa, să ne rupă de rahaturile aruncate de alţii pe blog-u' ăsta transformat în coş de gunoi...

Poezia lui Eminescu pe un camion de 240.000 Euro

Încă mai există patrioţi. Poezia lui Eminescu pe un camion de 240.000 €

Reprezentantii Autorității Rutiere Române au fost atat de surprinsi ieri la vederea TIR-ului, incat l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe conducatorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depasise viteza legala si nu incalcase nicio regula de circulatie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului romanesc, Mihai Eminescu, alaturi de versurile “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/ Țara mea de glorii, țara mea de dor!”, iar pe spatele masinii indemnul “Nu uita ca esti român!”. Gheorghe Vlase ne-a marturisit ca TIR-ul sau este unicat in Romania si chiar o raritate in Europa. “Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Sa stiti ca doar patru astfel de exemplare sunt in lume. Unul se afla in Spania, altul in Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a marturisit Vlase. El ne-a spus ca pentru branduirea masinii a mai dat inca 2.000 de euro. El mai vrea sa faca o alta prelata, de data aceasta cu Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”. Vlase ne-a mai spus ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele citite, asa cum au fost si cei de la ARR, care l-au si felicitat pentru o asa idee.

http://basarabia91.net/

Pelerinaj la Mrile Dealu, Viforita, Stelea, Nucet. Catedrala din Targoviste, sambata 8 oct

M-rea Dealu http://www.romaniapitoreasca.eu/Muntenia/Manastire_9/Manastirea+Dealu.html

M-rea Viforita http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-viforata-67818.html

M-rea Stelea
http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-stelea-67948.html

M-rea Nucet
http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/mitropolia-munteniei-dobrogei/manastirea-nucet-68192.html

Cetatea si Catedrala Episcopala din Targoviste
http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/mitropolia-munteniei-dobrogei/catedrala-arhiepiscopala-targoviste-68189.html


Pret: 60 de lei
IMPORTANT! Studentii, elevii si copii au reducere din partea noastra de 10 lei.

Persoana de contact: Constantin
0748145015

Pentru inscrieri, va rog trimiteti un mail la adresa de mai sus cu nume prenume si nr de telefon a persoanelor care vor veni cu dumneavoastra.

Plecarea din fata dealului patriarhiei, sambata 8 oct 2011
Alte viitoare detalii le veti gasi aici:

Parada elevilor 2011

Parada elevilor 2011Parada elevilor din 2011 se desfasoara in data de 18 septembrie, Duminica. La parada vor participa peste 15000 de elevi.

Elevii se vor aduna in fata Salii palatului la ora 15.00, de unde vor porni pe urmatorul traseu: Calea Victoriei--Splaiul Independentei--Bulevardul Unirii--Piata Constitutiei. Dupa ce vor ajunge in Piata Constitutiei, vor avea loc concerte cu mai multi artisti romani: Connect-R, Andreea Balan, Andreea Banica si Alex Valea.
Parada elevilor 2011

Elevii participa la aceasta parada pentru a-si demonstra solidaritatea, responsabilitatea si implicarea, dar si pentru a atrage atentia asupra problemelor educatiei romanesti. Majoritatea poarta pancarte cu numele scolii sau liceului unde invata si sunt imbracati in costumele standard cu care merg la cursuri.

Eveniment organizat de Primaria Capitalei, prin Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret, impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Scoala Democratiei.

Update: La parada elevilor au participat 20.210 elevi, potrivit datelor comunicate de Jandarmerie.

Parada - Festivalul baloanelor cu aer cald 2011 Campul Cetatii

Parada - Festivalul baloanelor cu aer cald 2011

Parada baloanelor cu aer cald va fi organizata si anul acesta in localitatea Campul Cetatii, judetul Mures, langa Sovata. Ca si in anii precedenti, festivalul baloanelor va atrage mii de vizitatori. Evenimentul se desfaroara in perioada 23-25 septembrie 2011. Zborurile cu baloanele cu aer cald vor fi efectuate incepand de sambata, intre orele 07.00 - 09.00 , si 18.00 - 19.00.
Parada baloanelor cu aer cald 2011 Campul cetatii

Intre orele 14.00 si 16.00 spectacolul va fi facut de zboruri cu deltaplane si parapante cu motor. Daca doriti sa luati parte la parada baloanelor cu aer cald, poate aveti sansa sa zburati si cu aceste aero-masinarii, negociand cu pilotii, eventual oferindu-le ceva banuti... Iar daca doriti sa zburati cu baloanele cu aer cald, aveti doua optiuni: zbor pe distanta mare, si "lifting"(sunteti ridicat la cativa metri de pamant, dupa care balonul cu aer cald coboara, in timp ce este ancorata cu o franghie).
Azi (sambata, a doua zi de parada baloanelor) am fost in Campul cetatii, asadar date de la fata locului:

Preturi:

Bungee Jumping: 90 Lei saritura
Elevatie cu balonul: 20 Lei
Zbor cu balonul cu aer cald: 300 LeiAnul trecut zborul cu baloanele cu aer cald pe distanta mare costa peste 200 lei , iar liftingul 20 de lei. Sugestie: nu aruncati banii pentru lifting(te ridica doar la cativa metri, iar dupa 2 minute te coboara), mai bine mancati la fata locului un pastrav prajit la gratar sau in ulei,un gulash unguresc si beti o bere cu acei bani.

Bafta, si ne vedem in Campul Cetatii la festivalul baloanelor cu aer cald (daca vremea tine cu noi) ;).

Bancuri.......(cam fara perdea:))))

Sunteţi ginecolog?
- Nu, dar aş putea arunca o privire.
 


O ţigancă se duce la teatru. La întoarcere, ţiganul o întreabă:
- Cum a fost, fă, la teatru?
- Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele în mînă, asa că l-am scos şi eu. La uşă , unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea lîngă mine, mi-a bagat mîna în chiloti. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io.
- Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decît a ta!

Noua reclama Oreo 2011

Noua reclama Oreo 2011 cu Fetita

Femeie sau barbat....... ??????

Femeie, barbat sau… “nedeterminat”

autor: FrontPress 
Autorităţile stângiste din Australia au decis că împărţirea oamenilor în bărbaţi şi femei este o noţiune “învechită” şi “discriminatorie”. Aşa s-a ajuns la oferirea unor “alternative” pentru cei care doresc să-şi facă paşapoarte noi. Astfel cetăţenii vor avea opţiunea de a alege la rubrica “Sex” un al treilea gen, pe lângă feminin şi masculin, şi anume “nedeterminat”.
Laburiştii care conduc statul-continent şi-au motivat decizia prin dorinţa combaterii discriminării de gen, informează BBC. Sunt vizaţi în principal transexualii şi hermafrodiţii (persoanele cu sex ambiguu).
Louise Pratt, senatoare din partea Partidului Laburist, a declarat că reforma reprezintă”un pas uriaş înainte”. Mai trebuie adăugat însă un mic detaliu: partenerul senatoarei entuziaste este o femeie care se crede bărbat.
În urmă cu un an jumătate, australianul Norrie May-Welby a fost prima persoană din lume care a avut gen “nedeterminat” în paşaport, scrie Gândul. Welby, născut bărbat, a suferit o operaţie de schimbare a sexului, dar ulterior, a decis că nu mai vrea să fie femeie. Autorităţile au fost de acord să facă o excepţie, după ce medicii au confirmat că nu au putut determina cu exactitate genul australianului. Sursa: FrontPress.ro

Aici mi-ar place sa traiesc

Cu riscul de a muri de plictiseala mi-as dori sa traiesc aici!

 
Classic Fairy Homes
Fairy houses the British province
Thatched roof (thatch) - not uncommon in the English private sector and over the years are gaining in popularity. For the manufacture of environmentally friendly thatched roof using water reed and wheat straw dlinnostebelnoy.

The tradition of thatched roofs is rooted in the mists of time. In the old thatched roofs were most common in England . Even the famous London 's Globe Theatre, where in the 17th century were premieres of plays by Shakespeare, was covered with straw.
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup

Politistii britanici sunt "aproape analfabeti"

autor: FrontPress 
Stereotipurile conform cărora poliţiştii nu sunt tocmai cei mai inteligenţi reprezentanţi ai bugetarilor nu sunt specifice doar României. Bancurile cu poliţişti şi diverse întâmplări cotidiene reale au alimentat această percepţie a populaţie faţă de “oamenii legii”. Acum a venit şi rândul poliţiştilor britanici să fie făcuţi “aproape analfabeţi” de un avocat care supraveghează procesele verbale şi documentele completate de către ofiţerii de poliţie.
Tom Winsor susţine că, din cauza standardelor scăzute, unii ofiţeri ai poliţiei britanice sunt cu puţin peste analfabetism. Ppotrivit acestuia, aptitudinile lor în ceea ce priveşte scrisul şi cititul au scăzut constant începând cu anul 1930.
“De ce sunt atât de joase standardele pe care trebuie să le întrunească cineva care vrea să intre în poliţie? De ce sunt lăsate atât de jos standardele în ce priveşte educaţia?”, s-a întrebat Winsor. Acesta a exemplificat cu una dintre întrebările la care trebuie să se răspundă la examen: “Găseşti o poşetă pe stradă. Conţine o bancnotă de 5 lire, patru monezi de 20 de pence şi cinci monezi de câte 2 pence. Câţi bani sunt în geantă?”.
“Consider că siguranţa publică este un subiect important şi că avem nevoie de poliţişti eficienţi. Aşa că mă întreb, nu ar trebui să se impună reguli mai stricte, să se ridice standardele? Nu este suficient să fii o persoană isteaţă ca să ajungi poliţist. Se caută oameni maturi, cu capul pe umeri, curajoşi şi care se descurcă bine în relaţiile cu oamenii. Recruţii ar trebui testaţi în direcţia asta. Şi este necesar să aibă simţurile ascuţite pentru că vor face parte din justiţie”, a concluzionat pentru cotidianul Daily Mail avocatul. Sursa: FrontPress.ro