Shih tzu de vanzare

Cainii de rasa shih tzu sunt niste caini de vanzare foarte jucausi si simpatici.

Shih Tzu este un catel ideal pentru o familie care locuieste in oraş, dar şi pentru cei care locuiesc la casa. Sunt niste catei care se adapteaza foarte repede la orice mediu de trai impus de stapan. Shih Tzu de vanzare este un caine de jucarie, pofta lui joaca si de viata este molipsitoare, energia pe care o emana ii transforma in prieteni adevarati si un eficient caine de paza.shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzareshih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzareAceasta rasa este recunoscuta de catre American Kennel Club in 1969 ca grupa a cainilor de agrement, caini de vanzare Shih tzu sunt o alegere excelenta pentru persoanele varstnice sau pentru familiile cu copii.

shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzare

Originea rasei: 

Cainii de rasa Shih-Tzu sunt membrii ai unui grup exclusivist de caini, fiind crescuti de catre calugarii budisti, impreuna cu Lhasa Apso si Tibetan Spaniel. Asa cum era obiceiul, in anii 1850, calugarii au trimis cateva exemplare pretioase in Manchu la templul imparatilor , chinezii denumind aceste animale Tibetan Shih Tzu Kou, denumit si Cainele Leu Tibetan. Acesti caini erau crescuti in fiecare palat, special spre a face pe plac imparatilor, au dus aici vieti luxoase si au avut parte de dragoste si rasfat. Cele mai pretuite exemplare de catre chinezi au fost exemplarele cele mai mici din rasa Lhasa, acestia preferand cateii cu fete extrem de scurte. De-a lungul timpului aceste specimene de talie cat mai mica, cu picioare si boturi cat mai scurte au fost alese si incrucisate cu rase miniaturale locale, iar rezultatul au fost caini de vanzare Shih Tzu modern.

shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzare

Descriere:

Shih tzu este un caine robust, asemanator rasei Lhasa Apso datorita faptului ca are o blana dubla formata din par lung si puf foarte pufos care ii acopera in intregime corpul. Acesti caini au capul rotund, au un bot cu peri scurti, cu barba deasa si mustati dese. Stopul este evident. Shih Tzu au ochii rotunzi si mari de culoare caprui sau negrii. Coada este stufoasa si sta rasucita peste spate. Au un nas turtit si scurt colorat negru sau maro, la cainii cu roba rosie-vinetie.

shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzare
Blana acestui catel este lunga, deasa, superba, pufoasa si moale, dar necesita sa fie ingrijita periodic. 

chihuahua de vanzare, chihuahua, chiuaua de vanzare, caini de vanzare, caini de rasa

La nivelul fetei, parul este prins de obicei cu ajutorul unei agrafe, sau cu un elastic de par sub forma unui mot prins in varful capului. Daca doriti sa diminuati necesitatea unei perieri zilnice, puteti apela la tunderea parului asemanator cu terrier-ul. Un catel Shih tzu poate avea blana de orice culoare sau combinatii de culori.

shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzare

Caracteristici:

Inaltime la maturitate: 28 cm.

Greutate la maturitate: 4-7 kg. 

Durata de viata: 15 ani sau chiar mai mult.

Culoare: orice nuanta sau amestec de nuante, multe exemplare sunt albe cu marcaje colorate

shih tzu de vanzare, shih tzu, caini de rasa, caini de vanzare

SC ROTEXO SRL , J12/678/2010 
Adresa: Str. Marin Preda Nr. 2-8 Sc. 1 Ap. 2, Cluj-Napoca, Romania

Telefon:0766-567.863 / 0756-576.264

E-mail: puppyshop.cluj@gmail.com
Orar: Luni-Vineri 09:00-21:00 ; Sambata, Duminica 11:00-20:00

10 comentarii:

 1. Am comandat un catel de aici si sunt foarte multumita de el. Catelul a ajuns cu bine, am primit informatiile cerute in cel mai scurt timp. Fetita mea se joaca cu el toata ziua.

  Firma serioasa, o recomand cu incredere !!!

  RăspundeţiȘtergere
 2. cat ar costa un catelush Shih-tzu ???

  RăspundeţiȘtergere
 3. cat costa un catelus Shih-tzu?????

  RăspundeţiȘtergere
 4. imi poate spune si mie cineva pretu?!

  RăspundeţiȘtergere
 5. mai scum ca si in magazin?

  RăspundeţiȘtergere
 6. cam cat costa acesti catelusi ????

  RăspundeţiȘtergere
 7. Si eu am catel din aceasta rasa si forte jucausi si prietenosi prețul la aceasta rasa este între 100€ si 300€

  RăspundeţiȘtergere
 8. cat costa .vreau si eu

  RăspundeţiȘtergere